С първото си интервю в медиите, новият културен министър Атанас

...
С първото си интервю в медиите, новият културен министър Атанас
Коментари Харесай

Зрителите полудяха по младия министър Атанасов след думите в 120 минути по БТВ

С първото си изявление в медиите, новият културен министър Атанас Атанасов провокира удивление у феновете.

Той бе посетител в предаването 120 минути и описа пред Светослав Иванов първите си усещания за това, което наследява като министър.
външна реклама
„Министерство на културата е едно административно тресавище. Има проблеми, входирани от години и те се трупат“, показа Атанасов.

„Човекът на този пост би трябвало да има положителни мениджърски умеене, не толкоз да е на върха в една избрана сфера на изкуството“ е на мнение той.

Цялостното показване на младият общественик остави несъмнено едно позитивно възприятие и вяра, че културата най-накрая е на прав път.

Образец за държавен чиновник! Образован, виновен и учтив! С годините, бяхме позабравили, че съществуват и такива хора! Простаци с пренебрежително държание скитаха по студиата, с цел да ни споделят, какъв брой са велики те и какъв брой сме оскъдни ние! Това момче ми вдъхна вяра! В негово лице, аз виждам човек, който оптимално ще работи за вярното развиване на българската просвета!

Чист, открит и доброжелателен млад мъж. Пожелавам му здрави нерви, мъдрост и триумф!

Млад, учтив, положителен, ухилен, обмислен в думите си…. на толкоз плюсове, един минус (не знаел къде се намира)….Е, ще се научи. Никой не се ражда министър!

Десетилетия наред велики създатели, админи, специалисти всевъзможни се упражняваха и доведоха културата до просешка сопа. „За да си министър не е належащо да си художник, а менажер.“ Абсолютно прав е. Вярвам на новите, младите, високо образованите. От все сърце искам триумф!

Докато не се научат хората да не съдят другите,промяна няма да има! На тези,които корят този млад упорит човек,моля спомнете си вие на 23години какви бяхте и какво представлявахте!Евала на момчето,че на тези години е министър,че някои бяха на тази възраст овчари!Но да плюят могат в този момент!

Разбира се мненията в никакъв случай не са еднопосочни, постоянно има хора с друга позиция:

На 23 години и министър. М. Незнам. Аз съм лидер на тежкотоварен автомобил както доста мои сътрудници. Само това сме работили и към момента не можем да кажем че, сме експерти. Още се учим, а сме пред пенсия. Демек постоянно сме сюрпризирани. Петков ти с твоя Харвартски език виждам май на простичко ти го споделям. КУЧЕТО С ГЛЕДАНЕ КАСАПИН НЕ СТАВА.

Българска линия, и дано плюенето стартира, заключи един от феновете.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР