С отшумяването на пандемията пътуванията отново се превърнаха в нещо

...
С отшумяването на пандемията пътуванията отново се превърнаха в нещо
Коментари Харесай

Какво мисли за пътуването с деца Деница Стоянова

С отшумяването на пандемията пътуванията още веднъж се трансфораха в нещо изцяло обикновено и не чак толкоз предизвикателно, колкото в средата на 2020 година да вземем за пример.

И това е добра вест за всички, които обожават да уголемяват хоризонтите си. Деница Стоянова също обожава да пътува и това не е загадка за никой, който я следва в обществените мрежи.

Последното ѝ пътешестване е до Танзания и остров Занзибар. Разбира се, не е сама, а в компанията на брачна половинка си Михаил Александров и двете им дъщери. Освен доста екзотични фотоси, Деница споделя и малко повече за пътуването с деца.

Тя споделя, че множеството им пътувания са през месец декември, тъй като точно тогава половинката ѝ има няколко седмици, в които почива. И по този начин са съобразявали пътуванията с него, само че с появяването на второто дете нещата много са се трансформирали.

Деница Стоянова добавя, че съвсем постоянно избира да пътуват дружно с децата си, а сега се преценяват с ритъма и уговорките на по-голямата им щерка. " Периодът с минимум контролни в учебно заведение, най-лек материал за взимане, който учим дружно (мъкнене на един ръчен багаж с учебници + още един с уредите от гимнастиката) интервалите, които не изискват интензивни тренировки, т.е. тези в които няма надпревари или различен вид изяви. "
 Играч и половина: Деница Стоянова, Михаил Александров, натовареният график, пътуванията и какво e да си половинка на футболист
Играч и половина: Деница Стоянова

Половинката на футболиста Михаил Александров за уговорките, сложните моменти и удоволствието от пътуванията

По-малката им щерка е към момента дребна и няма толкоз задължения. Деница Стоянова обобщава, че с Михаил Александров са от родителите, които се преценяват с децата си и техния темп, тъй като знаят, че по този начин те ще бъдат спокойни и ще усещат поддръжката им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР