С огромно вълнение и нетърпение десетки родни звезди щурмуваха ресторантите,

...
С огромно вълнение и нетърпение десетки родни звезди щурмуваха ресторантите,
Коментари Харесай

Като отвързани: Плеймейтки атакуват кръчмите

С голямо неспокойствие и неспокойствие десетки родни звезди щурмуваха заведенията за хранене, видя HotArena.

В деня на отварянето на заведенията в понеделник обществените мрежи се изпълниха със фотоси на цялостни и празни чинии, чаши с тостове и усмихнати звезди. Първа с резервация се снабди Нора Недкова, която към този момент публично може да седне в ресторант. Плеймейтката на няколко пъти бе принудена да се поддаде на изкушението и да заплати и за нощувка единствено и единствено да хапне вкусна храна в ресторант на прочут столичен хотел. Сега към този момент всичко е легално. Освен че показа какво тъкмо и къде хапва, Норчето е безапелационна: " Отсега нататък всичко ще бъде наред, тъй като неприятното към този момент ми омръзна! "

Друга нейна колежка Жанета Осипова още измежду бял ден отскочи до обичания си ресторант дружно с коафьора Ивайло Колев. Двамата побързаха да се похвалят с менюто, което са си избрали, и да признаят, че най-сетне се усещат свободни.

Голяма част от заведенията за хранене се трансфораха и в самобитни питейни заведения. Освен с храна по случай края на тримесечната пауза те надуха музиката. Танците към масите, които са присъщи за кръчмите, бяха нормална панорама и в елитните столични заведения. Маги Джанаварова сподели фрагменти от купона по време на вечеря. Талантливата певица не съумя да сдържи желанието си за танци и стана да се поразкърши до масата, на която вечеря дружно с Джей Джей и още няколко техни приятелки.

Глория Петкова също побърза да провежда вечеря отвън дома. Моделката остави щерка си у дома и се отдаде на дегустация на вкусни ястия в ресторанта на Белослава. Младата майка даже възпламени цигара пред заведението от кеф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР