С оглед изказванията на близките на убития при частно празненство

...
С оглед изказванията на близките на убития при частно празненство
Коментари Харесай

Цацаров прехвърли в Пловдив разследването на случая „Виноградец“


С оглед изявленията на околните на убития при частно тържество в село Виноградец 47-годишен мъж за положителни другарски връзки сред ръководителят на Районна прокуратура – Пазарджик Георги Кацаров и ръководителят на Общинския съвет в Септември и собственик на револвера - Лазар Влайков, с разпореждане на основния прокурор на Република България Сотир Цацаров следствието ще бъде поето от Окръжна прокуратура – Пловдив. Това заяви на ексклузивен брифинг в Пазарджик основният прокурор Сотир Цацаров, съобщи "Фокус ".

"Току-що бе осъществена съгласуваност с Апелативния прокурор в Пловдив. Въз основа на предадените натривки за барутни частици от проверяващия служител на реда - от умрелия, от детето и от Лазар Влайков, до дни ще бъдат направени резултатите от Националния институт по криминалистика и криминология. Две са версиите – 6-годишно дете е стреляло и лицето, което има револвера – Лазар Влайков- е създал съдбовния изстрел ", посочи Цацаров. Той сподели също, че към този момент са изискани разпечатки от мобилните телефони на празнуващите във съдбовната вечер. Телефоните са конфискувани, с цел да бъдат тествани.

"Все още не са снети показания от районния прокурор Георги Кацаров за връзките му с Лазар Влайков. Той ще бъде разпитан допустимо най-бързо в качеството му на очевидец. В телефонен диалог с мен той сподели, че с Влайков имат положителни персонални връзки, само че не и професионални и че за последно са се чули преди 1 месец. Разследването все още се следи от окръжния прокурор Васил Малинов ", добави Цацаров.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР