С официална церемония кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов откри

...
С официална церемония кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов откри
Коментари Харесай

Здравната служба в Ягодово посреща пациенти с обновена сграда


С публична гала кметът на община „ Родопи “ Павел Михайлов откри обновената след ремонт, постройка на здравната работа в село Ягодово. Тържествения водосвет отслужи локалният духовник отец Павел. Домакин на събитието беше кметът на селото Димитър Дишев. Присъстваха ръководителят на Общински съвет „ Родопи “ Георги Цанков, заместник-кметът Емилия Иванова, общинските съветници от Ягодово, представител на фирмата-изпълнител. Част от церемонията бяха и десетки жители, пристигнали особено да благодаря на локалната власт за новата облага.

„ Имаме задоволително упоритост и хъс за работа, тъй като нашата съществена задача е да покажем, че община „ Родопи “ и село Ягодово може да се трансформират. За един мандат може да се случат доста неща. Но желая да ви уверя, че имаме визия за развиването на нашите обитаеми места и в бъдеще “, сподели пред хората кметът на общината Павел Михайлов и акцентира, че е извършил следващия ангажимент към локалните поданици, с цел да са спокойни, че има къде да потърсят и намерят здравни услуги. Сградата е напълно санирана, с сменена дограма и отчасти ремонтиран покрив. Вложените средства са в размер на малко над 110 хиляди лв..

Като доказателство на думите си кметът Павел Михайлов изясни, че се проектира канализация на Ягодово за над 100 хиляди лв.. Той напомни на хората, че към този момент се работи по създаване на нова детска площадка в селото. Предстои асфалтиране на улиците „ Хан Аспарух “, „ Стадиона “ и „ Черно море “.

„ Благодаря за положителното съдействие с кмета на селото и за интензивността на общинските съветници от село Ягодово “, разяснява в умозаключение Михайлов и изрази вяра плановете, по които се работи сега да бъдат осъществени.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР