С обвиненията към Русия в рушене на световния ред Тераза

...
С обвиненията към Русия в рушене на световния ред Тераза
Коментари Харесай

Тераза Мей се опитва да прехвърли собствената си вина върху Русия

С обвиняванията към Русия в рушене на международния ред Тераза Мей се пробва да трансферира личната си виновност върху Русия, т.е. да отклони удара от себе си. Това акцентира в изявление за предаването " Събота 150 " по стратегия " Хоризонт " съветският политически наблюдаващ Александър Перенджиев:

„ Вместо да признае, че доста от ставащото по света се дължи на грешките на западните водачи, тя се пробва да си построи някаква отбрана. Както се споделя у нас в Русия, нападението е най-хубавата отбрана. В съответния случай Тереза Мей провежда нахлуване. Когато жителите на Англия и на други западни страни почувстват сериозните и неподходящи процеси в стопанската система, обществената сфера, сигурността и екологията, то тогава ще им заявят: " Нали ви предупреждавахме, за всичко е отговорна Русия ", разяснява анализаторът.

„ Тереза Мей усеща своята нестабилност във властта и желае да си откри някаква опора ", добави още Перенджиев.
„ За да се покаже по-силна най-много пред английското общество, тя се пробва да отклони погледа на това общество от вътрешните проблеми на открито. Русия е зложелател и хайде да се борим с нея. Не обръщайте внимание на отрицателните процеси в самата Англия. Вижте, че се разрушава международният ред ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР