С обвинения в рекет, познанства с премиера и сделки за

...
С обвинения в рекет, познанства с премиера и сделки за
Коментари Харесай

Харизанов: Евтин вариант на Съдебен спор - това се случи в комисията на Мая Манолова

С обвинявания в рекет, познанства с премиера и покупко-продажби за милиони приключи късно вечерта съвещанието на Комисията за инспекция на ръководството на ГЕРБ. Освен предприемача Иван Илчовски, изслушан беше и предприемачът Иван Ангелов, който Илчовски по-рано разказа като ковчежник на властта. Стана ли ясно коя е Мата Хари и къде са златните кюлчета разясниха пред Нова тв политологът доцент Мария Пиргова и Георги Харизанов от Института за дясна политика.

„ Не мисля, че някой разбра и не мисля, че господин Илчовски знае. Той подмятна някакво име, след това се оказа, че въпросната жена е набедена. Така не се подмятат имена. Нека извади документи, дано покаже фиктивните обороти, за които приказва, дано си разчистват сметките с Иван Ангелов. Очевидно има драма сред тях, дано си я решават”, уточни Харизанов.

Политологът дефинира разигралите се през вчерашния ден подиуми в комисията на Манолова като " на ниска цена вид на токшоуто " Съдебен спор ".

Според доцент Пиргова за момента се виждат единствено обвинявания, само че те били нужни. „ Ние сме изумени на равнището, на което се вършат, изумени сме на равнището на нашите предприемачи. Но въпреки всичко отнякъде би трябвало да се стартира, с цел да се види какво е изпод в нашето общество и какви са връзките на бизнеса с политиците”, добави тя.

Политологът е на мнение, че това се случва, тъй като в страната няма правосъдна система и „ прокуратурата бездейства”.

„ Не е правилно, че прокуратурата не се е намесила при сигналите. При предходен подобен на господин Илчовски за няколко месеца беше арестуван настоящ народен представител, зам.-председател на земеделска комисия. Така, че изрично погрешно е, че когато има сигнал, никой не се намесва”, отвърна ѝ Харизанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР