С ново амплоа фолкидолът Азис зарадва феновете си. Костинбродският славей

...
С ново амплоа фолкидолът Азис зарадва феновете си. Костинбродският славей
Коментари Харесай

Азис врачува във Фейсбук

С ново амплоа фолкидолът Азис зарадва почитателите си . Костинбродският славей оказва помощ на „ своите три дами “ във врачуването и то онлайн. Това са майка му Гергина и двете му лели – Стефка и Малина. Тези три дами тук са ме основали и оформили като индивида Азис. Тези мои три вещици, с положително го споделям, образуваха това, което съм аз “, съобщи във лайв видео артистът.



Пред над 100 000 почитатели във Facebook Азис и лелите му отговаряха на въпроси на почитателите от вида „ Ще имам ли дете скоро? “, „ Има ли смисъл да се боря за индивида, който обичам? “ и „ Ще преминат ли терзанията на околните ми скоро? “. Майка му Гергина пък до тях дава отговор по телефона на любопитните да узнаят бъдещето си. Кралят на поп-фолка и компания пророкуваха онлайн в продължение на повече от час а тези, на които отговаряха настояват, че доста познават.

Изпълнителят на „ Хабиби “ не пропусна да предизвести аудиторията си, че са се появили доста измамници, представящи се за лелите му. „ Появиха се разнообразни хора, които настояват, че са мои родственици, мои лели. Нямам други лели, с изключение на тези, които виждате в този момент. Другите са шарлатани. Не им вярвайте! “, моли той. Лелите на Азис пък споделиха, че постоянно ги молят да вършат „ неприятни неща “, само че „ не са прислужници на Дявола “ и по тази причина отхвърлят. По време на пророкуването с въпроси и мнения се включиха над 1700 консуматори на обществената мрежа.

Преди няколко дни Азис се зае и със задачата да откри дом на две кученца. Те носят имената Бренда и Мерилин, а той не може да ги гледа, защото под покрива си към този момент обгрижва 10 на брой. Най-оборотният БГ реализатор в Турция постоянно прибира от улицата изоставени животинки и от време на време носи храна за такива в приютите.

източник: Монитор
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР