С нова мания се похвали Митьо Пищова, който съвсем изкудкудяка,

...
С нова мания се похвали Митьо Пищова, който съвсем изкудкудяка,
Коментари Харесай

Митьо Пищова изкудкудяка: Вече "праскам" разведени мами - хем ми готвят, хем си ги м*ндръсам!

С нова фикс идея се похвали Митьо Пищова, който напълно изкудкудяка, изплиска, изкукурига, или както щете го наречете. Това са единствено дребна част от определенията, които потребителите в мрежата му дават след следващите му излияния.

Застарелият бройкаджия, който несъмнено, единствено си измисля тези рекордни числа на мадами, минали през чаршафите му (той и бай Хю Хефнър беше по-скромен в броя, която споделяше), се е насочил към нов таргет.

Ако до неотдавна той оправяше единствено девойки на по 22-25 годинки, в този момент е минал на " застаряващи ". Пищова призна, че се е насочил към групата от 28 до 33 години, само че държал да са разведени дами, с деца, че да знаят по какъв начин се върти къща и се готвят манджи.

" Ей с такива в този момент ми е супер. Ама да не са повече от 33 години, че към този момент одъртяват. Да са разведени, да са мами, които да могат хем да ми готвят вкусно, хем като се наям и да ги м*ндръсам. По-опитни са, знаят какво вършат и ми е гот с тях ", хили се победоносно Митьо.

А в нета гръмнаха от мнения, кой от кой по-комични и искрено подигравателни. Мнозина са и тези, които жалят сина на Пищова и настояват, че на горкото момче никак не му е елементарно.

Източник: България през днешния ден

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg