С нотка оптимизъм застана пред камерите треньора на ЦСКА Стойчо ...

С нотка оптимизъм застана пред камерите треньора на ЦСКА Стойчо

Младенов: Аплодисменти за момчетата. Ще покажем, че можем да се борим на 3 фронта

С нотка оптимизъм застана пред камерите треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, макар загубата от " Зоря " Луганск с 0:1 в третия кръг от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Той прикани да не се загърбват триумфите на тима в първенството, където " алените " са непобедени след 8 мача.

" Няма по какъв начин да ни се отрази отрицателно загубата. Нека се върнем при започване на тази акция. В какво положение беше тимът и в какво положение е в този момент? Това, което постигнахме... С двете ръце ръкопляскам състезателите отлично за това, което реализираха на трите фронта. Губейки този мач не можем да отпишем това, което направихме. Имаме тим да се бори на всички фронтове. Ще го покажем и ще го докажем ", съобщи Младенов.

ЦСКА е на финално място в своята група в Лигата на конференциите със единствено 1 точка в авоара си. " Зоря " се изкачва на втора позиция с първите си 3 пункта.

Снимка: Lap.bg

" Перфектно първо полувреме с доста офанзиви по фланговете, положения, в които напълно малко не ни достигаше в завършващата фаза, с цел да можем да отбележим гол, който напълно друга динамичност щеше да даде на мача. Не знам за какво пред второто полувреме, до момента в който получихме гола, бяхме толкова плахи и неуверени. Не успяхме да се настаним трайно на терена, да осъществим пространствата. След отбелязването на гола заиграхме още веднъж по този начин, както първото полувреме, само че това беше незадоволително ", сподели треньорът.

В края на второто полувреме " алените " имаха искания за неотсъдени дузпи.

Снимка: Lap.bg

Имаха един удар-един гол, освен това от тъч. Не бяхме подредени вярно, не можахме да парираме съперника още при осъществяването му. От там се сътвори позиция за удар и гол. Това даде опция на съперника да повярва в успеха, станаха по-нападателни в единоборствата, печелеха съвсем всяка втора топка. Намерихме сили финалните секунди да се вдигнем на взлом, имахме нашите благоприятни условия. Имаше две положения за дузпа, игра с ръка. Незнайно за какво отсъжданията бяха в наш ущърб. Не съм индивидът, който би трябвало да разяснявам съдията. За мен, имаше дузпи, имаше положения за ален картон на съперника, само че не се получи по този начин, както аз исках ", разяснява Младенов.

Източник: btvnovinite.bg