С настъпването на всяка нова година обръщаме внимание на това ...

С настъпването на всяка нова година обръщаме внимание на това

Цветове за късмет през 2022

С настъпването на всяка нова година обръщаме внимание на това кои цветове каква енергия ще ни донесат, по какъв начин да ги използваме, с цел да извлечем единствено изгодите от тях. Доминиращият благополучен детайл за 2022 година ще бъде металът, показан от бяло, лилаво, златно или сребристо, а вторичният детайл за благополучие ще е огънят, показан от оранжевите, алените и кафявите нюанси.

Кои цветове по какъв начин да употребяваме и какво ще ни донесат с изключение на шанс през 2022 година?

Синьо и черно за благосъстояние

Според китайската просвета, тези два цвята символизират течаща вода, която постоянно носи добър капацитет за благосъстояние. Освен това, детайлът вода ще бъде детайлът на новата 2022 година. Ето за какво черното и синьото могат да бъдат нашите късметлийски багри за привличане на повече пари.

Това, което би трябвало да знаем за 2022 година е, че шансът ни с парите ще се прояви повече в директна форма, вследствие на правене на бизнес, по-добра заплата, премии, в сравнение с като печалби от томбола.

Разбира се, не трябва да прекаляваме със синьото и черното, защото когато са допълнително те могат да доведат до загуби. Ако носите напълно черно облекло, постоянно балансирайте с някакъв различен ослепителен и хубав цвят.

Червено за запаси и поддръжка

Червеният цвят е цветът на Марс, с който също както с останалите цветове, не трябва да прекаляваме както в облеклото, по този начин и в интериора. Червеното носи огнена енергия, която може да работи разрушително, по тази причина е добре да сме умерени с него.

Успеем ли да го създадем, ще се радваме на поддръжка от Вселената, запаси, от които можем да печелим по-добре, да развиваме себе си и да сбъдваме фантазиите си.

Източник: az-jenata.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg