С настъпването на лятото и новия сезон, вредителите се събуждат

...
С настъпването на лятото и новия сезон, вредителите се събуждат
Коментари Харесай

Как да предпазите дърветата от вредители?

С настъпването на лятото и новия сезон, вредителите се разсънват дружно с плодовете, които предизвикват вреди по дърветата. В резултат на това дърветата не цъфтят добре и стартират да изсъхват. Има един елементарен метод да ги предпазите от гъбички и лишеи, без да употребявате химикали. Предпазете дърветата от вредители, като ги третирате по този метод напролет!

В 0,5 литра вода разредете 1 с. л. стоманен сулфат и 5 с. л. вар. Ако имате потребност от по-голямо количество разтвор за повече дървета, просто увеличете съразмерно всички съставни елементи.

Сега прибавете получената примес към фасадна багра на водна основа (около половината от кутията). Тя ще отбрани разтвора и елементарният дъжд няма да го отмие от дървото няколко седмици след третирането.
 Пресаждане, поливане и поддържане на мушкатото Пресаждане, поливане и поддържане на мушкатото
Мушкатото не е претенциозно растение, само че с помощта на тези трикове ще цъфти буйно до първите студове. Саксиите с мушкато са най-кра...

Предпазете дърветата от вредители, като употребявате това средство!

Ако сместа е прекомерно гъста, прибавете малко вода.

Предпазете дърветата от вредители, като употребявате това средство!

Полученият разтвор би трябвало да покрие освен ствола, само че и дебелите клони на дърветата, тъй като точно те постоянно биват нападнати от вредители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР