С нареждане на заместник министъра на гражданската защита и управлението

...
С нареждане на заместник министъра на гражданската защита и управлението
Коментари Харесай

Солун затвори част от крайбрежната си алея заради събирането на много хора

С разпореждане на заместител министъра на гражданската отбрана и ръководството на рецесии Никос Хардалиас е затворена новата част от крайбрежната алея на Солун (Неа Паралия) поради събирането на доста хора по нея макар ограничаващите ограничения против ковид, заяви АНА-МПА.

Ограниченията за придвижването по пешеходната зона ще бъдат в действие сред 14 часа следобяд и 8 часа на идната заран, а в събота и неделя - непрекъснато. Засега мярката ще е в действие за 14 дни.

Снощи на постоянния брифинг представителят на здравното министерство Сотирис Циодрас заяви за 56 нови случая в Гърция, с което общият брой на записаните инфектирани доближава до 1212.

С последните случаи от през днешния ден броят на умрелите от ковид в Гърция стана 46, заяви телевизия Скай.

Циодрас сподели, че към този момент страната остава в границите на " положителния сюжет " и данните демонстрират постепенно разпространяване на болестта, само че прикани да няма разпределяне и ограниченията да се съблюдават, с цел да може Гърция да остане напред от процесите на епидемията. Циодрас съобщи, че във връзка с разпространяването на пандемията Гърция е на етапа на закъснение, само че акцентира, че всевъзможни оценки на този стадий са несигурни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР