С напредването на технологиите става все по лесно да комуникираме

...
С напредването на технологиите става все по лесно да комуникираме
Коментари Харесай

176 човека посетиха офиса на ОИЦ-Враца през септември и октомври

С напредването на технологиите става все по елементарно да споделяме и да намираме информация. Екипът на ОИЦ – Враца благодарение на мета данни, предоставени от разнообразни обществени платформи, съумя да събере статистически данни за всички, до които е достигнал. 
През месеците септември и октомври 2022 година офисът е посетен от 176 гости, на които е предоставена информация за ПРСР, ОПИК, Норвежки финансов механизъм, ОПРЧР, Оперативна програма “Регионално развитие” и други благоприятни условия за финансиране на планови хрумвания.
Както действителните визити, по този начин и през другите осведомителни канали, процентът на дами и мъже е 69.3 % към 30.7%. Най-голям е процентът на гости от 35 до 44 годишни, по-късно са 45-54 годишните, минимален е процентът на младежи от 18 до 24 годишна възраст. 
Страницата на ОИЦ – Враца във фейсбук е достигната от разнообразни точки на страната и света, съгласно мета данните 51% са от територията на Враца, 10% от София, 3.5% - Мездра, 2.5% - Козлодуй, Варна, Пловдив, Мизия, Англия, Съединени американски щати, Испания, Франция, Обединени арабски емирства. Съотношението на визитите от България 95%, а от чужбина 5%. За последния месец потребителите, които са достигнали до изявления от екипа на регионалния център наброяват 900 бр. от 1061 почитатели. 
През месец ноември екипът на центъра, ще бъде част от националната акция на мрежата от регионални центрове в България, на която ще се показват новите стратегии, съфинансирани със средства от Европейските фондове за споделено ръководство за интервала 2021-2027 година в интервала от 14 ноември до 16 декември 2022 г. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР