С наложено наказание приключи делото срещу 23-годишния М. П., привлечен

...
С наложено наказание приключи делото срещу 23-годишния М. П., привлечен
Коментари Харесай

Съдът наказа 23-годишен наркопласьор от Мездра

С наложено наказване завърши делото против 23-годишния М. П., притеглен към наказателна отговорност от Окръжна прокуратура-Враца за държане на наркотични субстанции за разпространяване - закононарушение по член 354а, алинея 1, прочие 4 от Наказателен кодекс.
По досъдебното произвеждане са били събрани доказателства за това, че на 10.06.2021 година, в дома си на ул. „ Александър Стамболийски “ в Мездра и в себе си, М. П. нелегално държал разнообразни типове синтетични канабиноиди и химични аналози на синтетични канабиноиди. Веществата – предметът на осъщественото от подсъдимия незаконно действие, са класифицирани като наркотични. Те са с висока степен на риска за публичното здраве, заради нездравословния резултат от корист с тях и са неразрешени за приложение в хуманната и ветеринарната медицина.
Общото количество на дрогата, държана от М. П. за разпространяване, е 168.07 грама, чиято стойност възлиза на 3257.19 лв..
Подсъдимият се е признал за отговорен за осъщественото от него закононарушение и е сключил съглашение с Окръжна прокуратура – Враца. С определение на съда му е наложено наказване от 1 година „ отнемане от независимост “ с 3-годишен изпитателен период.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР