С началото на пролетта всичко става по-цветно и слънчево. Постепенно

...
С началото на пролетта всичко става по-цветно и слънчево. Постепенно
Коментари Харесай

В тон с пролетта: Разпознайте манекените на Mall Plovdiv из града

С началото на пролетта всичко става по-цветно и слънчево. Постепенно смъкваме палтата, облеклата стават по-леки и с повече приказност в дрешника се трансформира атмосферата в целия град. Прекарваме повече време на открито, срещаме се с разнообразни хора, с цел да изпием кафе на слънце и да поговорим за проектите за топлите сезони, да се похвалим с новите придобивки и да се разходим с новите обувки. Дебелите шалове са сменени от леки материи, комбинирани с новия тренд бижута и аксесоари. За всеки пловдивчанин разходката по центъра е обред, който значи доста – за самия човек, само че и за всички останали.

Трима пловдивчани, които до момента не са и стъпвали на Стъргалото, излизат от вкъщи си, с цел да се порадват на слънцето и да покажат новите си пролетни премени. Ризи, рокли, поли, топ, тренч или новите сникърси – модата е това, което ни прибавя щипка нов усет към всеки нов ден. Независимо дали вали или е топъл пролетен ден, денят е пресен и зареден позитивно с красивия нов тоалет, спор да няма!



Манекените на Mall Plovdiv от години са първите, които ни демонстрират новите фешън трендове, с които откриваме всеки сезон. Тази пролет можете да ги видите из града, към чийто образ са съдействали толкоз доста. Новите сбирки на първия пловдивски мол ще видите на знакови места в Центъра. Моделите не са срамежливи, в случай че попитате за фотография с тях, евентуално ще се съгласят.

Новата платформа на Mall Plovdiv — В звук с града — разпознава характерната атмосфера на града под тепетата и открива ентусиазъм в нея. Животът тук не може да се съпоставя с нищо друго, а единственото по-приятно от това да си в Пловдив, е да си в Пловдив напролет.

Разходете се в града, до момента в който разцъфва за нови прекарвания и сред 15-ти и 20-ти март може да се срещнете с пролетните сбирки на Mall Plovdiv, до момента в който се наслаждавате на слънцето в първите топли дни за годината.

Ако откриете някой от цветно облечените манекени по улиците на Пловдив, погледнете в ръката му за приятна изненада — картичките, които носят със себе си, крият опция за награди.Повече за интензивността може да научите на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР