С началото на месец ноември в сила влизат нови на

...
С началото на месец ноември в сила влизат нови на
Коментари Харесай

А1 удвоява включените мегабайти в новите тарифни планове от 2 ноември

С началото на месец ноември в действие влизат нови на А1, от които могат да се възползват всички клиенти, които сключат нов абонамент. От през днешния ден, когато клиент подпише контракт за двугодишен абонамент за тарифен проект А1 ONE Unlimited или A1 Surf, ще получи двойно количество включени мегабайти на оптималната скорост в първите 12 месеца от контракта си.

В акцията с двойни МВ А1 предлага проекти за мобилен интернет както за смарт телефони, по този начин и за преносими компютри и таблети, с доста огромно количество включени мегабайти на оптималната скорост през първата година от абонамента. Месечната такса остава без смяна за целия период на абонамента, макар увеличените благоприятни условия за интернет трафик.

Така да вземем за пример клиент, който избере тарифен проект A1 One Unlimited 5XL, би получил близо 100 000 МВ мобилен интернет през всеки от идващите 12 месеца, в случай че подписа нов контракт в този момент. Още повече трафик с над 144 000 МВ ще може да употребява всеки нов клиент на тарифен проект А1 Surf L.

Това количество е повече от задоволително не просто за сърфиране в мрежата, само че даже и за гейминг или същинско домашно кино.
Тарифните проекти на А1 и до момента включваха огромно количество спомагателни екстри за потребителите. Всички те ще бъдат непокътнати и в интервала на годност на двойните мегабайти.

Абонатите на тарифен проект А1 One Unlimited получават неограничени диалози, достъп до услугата А1 Net Protect, екстра за цифровия портфейл А1 Wallet Unlimited, мобилна телевизия А1 Xplore TV GO, в това число със спортните канали на MAX Sport и Diema Sport и още доста.

А1 Surf пък идва с включен таблет и достъп до просветителната платформа e-prosveta.bg, което е изключително значимо за родителите на деца в ученическа възраст.

Като спомагателен жест от страна на А1 трафикът към портала e-prosveta.bg не се включва в общия брой мегабайти, без значение какъв брой огромен е той. За още повече мегабайти е очакван и пакет „ Нощно сърфиране “, с който потребителите получават и 20 000 МВ от 23:00 до 07:00, включен гратис за първите 6 месеца от контракта.

Предложенията важат за всички проекти А1 ONE Unlimited в портфолиото на А1 – 2XL, 3XL, 4XL, както и най-големия – 5XL. Включените в акцията проекти А1 Surf са S, M и L.

, част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 година A1 България регистрира доходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile).

Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР