С наближаването на есента наближава и представянето на следващото поколение

...
С наближаването на есента наближава и представянето на следващото поколение
Коментари Харесай

iPhone 14 срещу iPhone 13: основните очаквани разлики



С наближаването на есента наближава и представянето на идващото потомство смарт телефони под марката iPhone. Какво да чакаме от Apple? Ето няколко прогнози, събрани от:

Дизайн и качество на екрана

Без огромни промени

Изтекли фиктивни устройства и калъфи удостоверяват, че iPhone 14 ще наподобява и ще се усеща на практика еднакъв с сегашния модел iPhone 13. 6,1-инчовият форм-фактор и плоският непряк дизайн остават същите, както и системата с двойна камера на гърба.

Твърди се, че iPhone 14 е изработен от стъкло откъм гърба и начело с алуминиева рамка в средата.

Все отново чакаме да забележим малко по-различна селекция от цветове.

Нищо не се е трансформирало и във връзка с биометричните данни: имате познатия Face ID и в този момент, когато работи с маски, едно от главните ни недоволства против него към този момент не е проблем.

Производителност и програмен продукт

Липсата на усъвършенстване на продуктивността може да е най-голямото отчаяние

Голямата вест или по-скоро неналичието на такава е, че Apple употребява същия чип A15 Bionic на iPhone 14, тъкмо както направи на iPhone 13. Говори се обаче, че ще усили RAM от 4 GB на 6 GB RAM на по-нов и по-бърз вид LPDDR5.

Това би трябвало да му даде прочут подтик на продуктивността, само че огромните облаги в скоростите са непокътнати за моделите Pro тази година.

Предстои да забележим по какъв начин това ще се отрази на софтуерните актуализации и дали iPhone 14 с малко по-стар чип значи, че получавате една година по-малко софтуерни актуализации.

Камера

Подобрена ултраширока, огромна вест за предната камера

Първо, дано кажем, че iPhone 14, тъкмо както своя предходник, ще разполага с две камери на гърба, съществена и ултраширока, само че няма специфичен вариообектив (отново функционалност, непокътната за Pro мммоделите).

IPhone 14 би трябвало да има същата 12-мегапикселова съществена камера, само че предстоят промени в ултрашироката камера. Нашето съмнение е, че iPhone 14 просто ще одобри ултрашироката камера от миналогодишния модел 13 Pro, която има автофокус и макро благоприятни условия.

Интересни клюки, идващи от разнообразни места, упорстват, че всички модели iPhone 14 получават нова предна камера, която ще коства до 3 пъти цената на сегашната 12MP предна камера. С автофокус, допустима стабилизация на изображението и качество, за което се приказва, че съвсем подхожда на това на задната камера, той ще бъде превъзходен за влогъри и просто хора, които се радват на добре изглеждащи селфита.

Очакваме още забавни детайлности за камерата да се разкрият с наближаването на датата на стартиране на iPhone, само че към този момент това е всичко, което знаем.

Качество на звука

Едно от най-недооценените усъвършенствания в iPhone 13 без подозрение бяха по-гърмящите, по-богати високоговорители, които осигуряваха по-добро качество на звука от множеството други телефони на пазара. Може ли Apple да го направи още веднъж с iPhone 14 и да го усъвършенства в допълнение? Все още нямаме информация, само че това е една област, която ще следим от близко.

Разбира се, очаквайте да няма жак за слушалки на iPhone 14, тъкмо както не е имало подобен на iPhone през последните няколко години.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР