С многократно носен тоалет се появи Деси Радева на приемите

...
С многократно носен тоалет се появи Деси Радева на приемите
Коментари Харесай

Деси Радева се изложи със стари дрехи при кралицата

С неведнъж носен тоалет се появи Деси Радева на приемите за водачите на НАТО , дадени от английската кралица Елизабет II в Лондон предходната седмица, видя HotArena .

За събитието президентшата ни извади от нафталина бежовата дантелена рокля, с която бе на посещаване при кралица Рания и крал Абдула в Йордания през декември 2018, а след това постави и по случай националния ни празник 3 март. 

Въпросният тоалет, който още веднъж е дело на обичаната й дизайнерка Невена Николова, явно е любимец на първата ни дама и стои на комфортно място в дрешника й, въпреки Невена да твърди, че Радева взема роклите назаем, а след това ги връща назад в бутика. За визитата в Лондон Деси бе комбинирала роклята с бяло палто, с което също към този момент няколко пъти е дефилирала пред международния политически хайлайф. 

Връхната дреха първата дам постави още през февруари предходната година, за визитата на президентката на Малта със брачна половинка й. Със същото палто Радева беше и на честванията по случай 100-годишнината от края на Първата международна война в Париж през ноември 2018 година. Тогава родната президентска двойка събра всички погледи, защото дойдоха за церемонията хванати за ръце. 

Почти идентично бяло палто има и първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп, само че тя не обича да повтаря тоалети и на приема в Лондон блесна с яркожълто палто, отличаващо се с дълги външни ръкави в гръцки жанр. То е част от последната сбирка на стилния гуру Валентино. 

Единственият нов еклемент във визията на Деси Радева в Лондон бяха черните й обувки на ток с огромна златна тока начело, написа Ретро
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР