С много приповдигнато настроение премина тържествената церемония по връчването на

...
С много приповдигнато настроение премина тържествената церемония по връчването на
Коментари Харесай

Отличиха най-добрите агенции и представители на имотния бранш за 2021 година

С доста приповдигнато въодушевление мина тържествената гала по връчването на седмите " Годишни награди на Imoti.net " , които водещият уебсайт за разгласи за недвижими парцели провежда. По време на изисканото събитие, което се организира на 17 май в хотел Hyatt Regency Sofia , бяха отличени най-хубавите организации и представители на имотния бранш за миналата 2021 година в 13 обособени категории. Водещ на блестящата гала беше водещата на утринния блок " България заран " по Bulgaria ON AIR Мария Константинова .

В конкуренцията за имотните оценки тази година взеха присъединяване повече от 60 представители на бранша, а уредниците показаха, че конкуренцията в обособените категории е била доста оспорвана.

Тържествената гала по връчване на седмите награди в единствения народен конкурс за недвижими парцели бе открита от Снежана Стойчева, шеф на Imoti.net.

" Искам да благодаря на сътрудниците от екипа на Imoti.net, на сътрудниците от огромното ни семейство на Investor Media Group, на всички компании, които повярваха в концепцията да отличаваме положителните и сполучливи практики в сектора. Днес имаме мотив за горделивост, тъй като дружно изминахме първите седем години, поставихме устойчиво начало и ще продължим да бъдем коректив в бранш недвижими парцели ", показа тя по време на приветствието си.

Агенция за недвижими парцели " Ниа Пропърти Груп " стана притежател на премията " Дебют на организация за недвижими парцели ", която отличава компании, които са стартирали своята активност през 2020 година и имат една сполучлива финансова година.

И в новото издание на авторитетния конкурс уредниците регистрират засилен интерес и висока конкуренция при претендентите за премията " Най-динамично разрастваща се организация за недвижими парцели " . По време на формалната гала по връчване на влиятелните оценки, призовото място в категорията получи организация " ИМОТИ ПРЕМИЕР " .

Агенция за недвижими парцели Arco Real Estate стана притежател на премията за " Реклама на парцел " на затворен комплекс от 13 първокласни еднофамилни къщи в полите на Витоша - Boyana Luxury Residence. По време на седмото издание на единствения народен конкурс в имотния бранш премията за жилищен " Имот на годината " завоюва постройка " Сияние " на Артекс Инженеринг АД.

Българската компания за виртуални турове Vericco стана притежател на оценката PropTech за най-хубаво и автентично цифрово решение в региона на недвижимите парцели. Журито в седмите " Годишни награди на Imoti.net " отличи с наградата " Най-добър уебсайт на организация за недвижими парцели " уеб страницата kupiv.bg на имотната организация " Купи в България ".

Всяка година все по-атрактивна става премията " Брокер на недвижими парцели на годината " , която засвидетелства самостоятелните професионални качества в сектора на всеки призьор. По време на формалната гала по връчване на седмите годишни имотни оценки, първото място в категорията бе отредено на Цветелин Иванов от организация Arco Real Estate.

По време на седмото издание на националните награди, в категория " Агенция за недвижими парцели на годината " - огромен бизнес, за победител бе оповестена организация LUXIMMO Finest Estates , за междинен бизнес - iHOME , а за дребен бизнес - организация за недвижими парцели " Капитал Естейт ".

За поредна година " Годишните награди на Imoti.net " дадоха опция на потребителите сами да дефинират заслужилите компании и представители на бранша и дефинираха спечелилите в основаните за задачата специфични категории.

Призовото място на оценката " Награда на потребителите - за най-хубав уебсайт на организация за недвижими парцели " зае уеб сайтът banskorealestates.bg , а " Награда на потребителите - брокер на недвижими парцели " сграбчи Антон Илиев от организация за недвижими парцели КА5. Агенция LUXIMMO Finest Estates бе отличена и с " Награда на потребителите - за организация за недвижими парцели ".

По време на тържествената гала уредниците връчиха специфична премия за сполучлив бизнес модел на Поля Христова , шеф на организация Тенкомс и основател на уеб страницата sdelkisimoti.bg . Специалната премия на Пощенска банка за качество на обслужването отиде при организация за недвижими парцели " Имоти Премиер " .

Седмото издание на " Годишните награди на Imoti.net " не завършва с оповестяването на спечелилите в обособените категории.

Като част от цялостния план и в унисон с задачата си да способства за по-голямата известност и видимост на положителните компании в имотния бранш измежду обществото, Imoti.net следва да организира серия от експертни бизнес полемики в разнообразни градове от страната, по време на които брокери, инвеститори, строители и представители от браншови организации разясняват настоящото положение на пазара за недвижими парцели и предвиждат неговото развиване.

Повече за експертните срещи под надпис " За по-добра среда на живот " ще откриете на страницата на " Годишните награди на Imoti.net " в .

Генерален сътрудник на " Годишни награди на Imoti.net " е Пощенска банка . Основен сътрудник е Националната асоциация на строителните бизнесмени . Събитието се организира с поддръжката на Bulgarian Properties, ERA недвижими парцели , ЗАД " Армеец ", Сандер Корект недвижими парцели , Явлена недвижими парцели , Софконсулт и FREYWILLE . Официален авто сътрудник на събитието: Порше София Изток и Volkswagen .

Институционални сътрудници са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и международно стопанство (УНСС), PropTech Bulgaria, Френско-българска комерсиална и индустриална камара, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинни предприятия.

Медийни сътрудници са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вeстник " Строител " и Stolica.bg.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР