С мащабна акция полиция, жандармерия и барети издирват избягалия преди

...
С мащабна акция полиция, жандармерия и барети издирват избягалия преди
Коментари Харесай

Мащабно издирване на избягалия затворник в села около Ловеч

С огромна акция полиция, жандармерия и барети търсят избягалия преди дни пандизчия в села към Ловеч.

Операцията стартира след сигнал за открити движимости, за които се допуска, че са на беглеца , оповестява БНР.

В издирването на Борис Иванов са включени и служители на реда от София , вчерашното търсене с хеликоптер бе безуспешно, само че проверяващите са попаднали на горещи следи.

 Цацаров желае ред, а не промяна в пандизите
Цацаров желае ред, а не промяна в пандизите

Каквото и да е управлението, при тези условия и тези нормативна база бягства ще има

Всяко бягство е отклоняване, всяко отклоняване е бягство . Така основният прокурор Сотир Цацаров разяснява гледище от страна на Министерство на правораздаването , че пандизчията Борис Иванов не е избягал, а се е отклонил. Припомняме, пандизчията и до този миг се търси без резултат .

Припомняме, в четвъртък сутринта Борис Иванов е избягал от мястото, където работи в покрайнините на Ловеч . В Министерство на правораздаването категорично означиха, че Борис Иванов не е избягал, а се е отклонил , защото работи на място, което не е охраняемо.

Борис Ангелов Иванов е наказан за обири и блудства . Затворникът е с присъда 13 години отнемане от независимост от 2011 година, като до този миг е излежал 7 години.

Припомняме, Владимир Пелов и Радослав Колев избягаха от Централния софийски затвор на 3 април 2018 година. Двамата излязоха от пандиза през централния вход, откакто стреляха с револвер по защитата. По-късно, на 6 юни Пелов бе убит в Ботевград от Марио Панчев, който по-късно също умря от раните си.

Министерство на вътрешните работи предприе дейности по търсен ето на двамата бегълци, само че без триумф. Граждани подаваха стотици сигнали за това, че са забелязали пандизчиите на разнообразни места в София, само че те не бяха открити от управляващите.

На 17 май до президента и омбудсмана беше изпратено писмо от пандизчията . В осем страници Пелов описал претекстовете си да избяга от пандиза. Твърдял, че е наказан незаслужено, получил е тежко наказване, което е еднакво на смъртна присъда и това провокирало бягството.

На 13 юни вътрешният министър Валентин Радев изясни преди съвещание на комисията по ред и сигурност в Народното събрание, че шефът на регионалното ръководство на Министерство на вътрешните работи София-град Георги Григоров и неговият заместител не са се справили със отговорностите и отговорността си. Това е повода да бъдат освободени от служба.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР