С мач срещу световния шампион Франция ще приключи серията от

...
С мач срещу световния шампион Франция ще приключи серията от
Коментари Харесай

Мач срещу световния шампион слага край на серията от контроли за "лъвовете"

С мач против международния първенец Франция ще завърши серията от контроли за българския народен тим по футбол. Тази вечер избраниците на селекционера Ясен Петров гостуват в Париж, а дуелът ще е последна инспекция за " петлите " преди старта на Евро 2020.

За България това ще бъде трети мач в границите на осем дни. " Лъвовете " приключиха 1:1 със Словакия и изгубиха с 0:1 от Русия.

" Ще използваме тази опция да се покажем против един от най-големите тимове в света. Имаме доста положителни млади играчи, на които ще им е потребно. Футболистите ще бъдат подложени на доста огромно напрежение против подобен противник ", сподели преди срещата Петров, като за следващ път прикани за поддръжка към националния тим.
Снимка: Lap.bg
В предходните две контроли той направи редица промени. По всяка евентуално Петров ще продължи тази наклонност и против Франция.

Това ще бъде 24-и мач сред Франция и България, като салдото е 10 против 8 победи за " петлите ". Те са в серия от три следващи триумфа.

За последно двата отбора се срещнаха в София в края на 2017 година в международна подготовка за Мондиала в Русия, извоювана от гостите с 1:0.

" Мачът с България ще приключи втората част от подготовката ни преди мача с Германия на 15 юни. Това е тим, който се развива по време на мачовете и постоянно играе с трима или петима в отбрана, с което евентуално ще се сблъскаме и против Германия. Именно за това този мач е добър ", сподели селекционерът на Франция Дидие Дешан преди мача.
Снимка: Lap.bg
Франция попадна в най-тежката група на европейското състезание. Съперници на международния първенец са Германия, защитаващият купата си Португалия и Унгария.

Европейското състезание стартира в петък (11 юни) и ще продължи до 11 юни.

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР