С кратък рекламен клип световният спортен гигант Nike припомня за

...
С кратък рекламен клип световният спортен гигант Nike припомня за
Коментари Харесай

Nike отдава почит на най-бързия маратонец на всички времена в нова реклама

С къс рекламен клип международният състезателен колос Nike напомня за върховото достижение на кенийския маратонец Елиуд Кипчоге - най-бързия маратонец на планетата за всички времена. 

Кампанията е дело на организация Wieden + Kennedy Portland в Щатите и се популяризира под мотото, че всичко огромно в спорта (и в живота) ни се коства в действителност бясно да се случи, до момента в който не стане действителност. Така че можем просто да опитаме да го създадем. И да го създадем (Just do it.) 

Целта на видеото е да покаже по хубав и хипнотизиращ метод мислите, които би трябвало да бъдат в главата на фена, с цел да реализира триумфа и да сложи наблюдаващия " в маратонките " на Елуид. Самият маратонец се вижда за малко в края на 1-минутното видео, тичайки по асфалта. 

Отново задачата на рекламата на Nike е да въодушеви и да стимулира. 

А ето и вест от през вчерашния ден: Oлимпийският първенец Елиуд Кипчоге от Кения завоюва 45-ото издание на маратона на Берлин с нов международен връх.

33-годишният Кипчоге преодоля класическата отдалеченост от 42,195 метра по улиците на немската столица за 2:01.39 часа, като смъкна 1.18 минута от остарялото върхово достижение от 2:02.57 часа на сънародника си Денис Кимето от същото трасе през 2014 година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР