С красив букет от бели лилиуми и разноцветни хризантеми, в

...
С красив букет от бели лилиуми и разноцветни хризантеми, в
Коментари Харесай

Избори 2021: „Погали ми душата“ събра политици, творци и гра...

С хубав букет от бели лилиуми и разноцветни хризантеми, в израз на почитание и другарски усеща, ръководителят на КРИБ – Хасково и претендент за депутат от листата на коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за област Хасково Стефан Димитров поздрави поетесата Мариана Ангелова, която показа втората си поетична книга „ Погали ми душата “ в хасковското читалище „ Заря “. Красивите стихове на създателя събраха в дребната зала на културната институция забележителна публика – политици, създатели и жители.

Димитров дойде на поетичната вечер, съпроводен от водачът на димитровградската конструкция на „ Републиканци за България “ Славейко Иванов. Двамата претенденти за народни представители демонстрираха политически феърплей и приятелско отношение, като се поздравиха, водиха задълбочени диалози и даже се пошегуваха. Заедно се любуваха на баладичните рок евъргрийни, които съпътстваха представянето на стиховете, в осъществяване на димитровградския музикант, прочут като Дино Рок.

След събитието, претендентът за депутат от листата на ГЕРБ-СДС Стефан Димитров търпеливо изчака за подпис от надарената поетеса – за себе си и за брачната половинка си актрисата Александра Димитрова.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР