С „Коледна тайна“, „Парижка тайна“ и „Римска тайна“ Карън Суон

...
С „Коледна тайна“, „Парижка тайна“ и „Римска тайна“ Карън Суон
Коментари Харесай

„Перфектният подарък“ от Карън Суон – перфектното четиво с дъх на Коледа и любов

С „ Коледна загадка “, „ Парижка загадка “ и „ Римска загадка “ Карън Суон съумя да завоюва хиляди читателски сърца и да се трансформира в един от най-обичаните модерни създатели у нас.

Този декември тя е подготвила „ Перфектният подарък “ за своите фенове. Това е и заглавието на новия ѝ коледен разказ, с който писателката съживява магията на празника.

Запознайте се с Лора, която желае да не помни. За да избяга от призраците на предишното, тя влага всичките си старания да съгради един напълно нов и сигурен дребен свят, в който има място единствено за обичащия я и подкрепящ Джак, вярната другарка Фий, бижутата от злато, които сама основава, и всички червени обувки, които може да си разреши.



Но този декември ще бъде друг, тъй като прага на дребната ѝ работилничка ще прекрачи мистериозният Робърт Блейк, имащ най-необичайната предколедна поръчка – огърлица за брачната половинка му Кат.

Бижуто, което Лора би трябвало да извае, би трябвало да включва седем амулета, които да опишат живота на една невероятна жена. Жена, в която всеки неустоимо се влюбва.

И колкото повече Лора опознава Кат и хората към нея, толкоз повече попада в магията на света на заможните, на свободните, на красивите. А една лудешка отмора в първокласна алпийска вила я вади от комфортната ѝ заспалост. Защото сърцето пази своите секрети, само че и жадува смяна. Промяна, която е допустима единствено и само на цената на най-трудното – прошката.

Тази Коледа ще бъде друга и доста секрети ще бъдат разкрити. В празничната вечер от време на време в действителност се случват чудеса.
С познатия си изваян жанр Карън Суон основава в действителност „ Перфектния подарък “ – изящна сантиментална приказка за борбата със личните си страхове и бягството от лапите на предишното.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР