С кандидатите за народни представители от ГЕРБ/СДС – Варна се

...
С кандидатите за народни представители от ГЕРБ/СДС – Варна се
Коментари Харесай

Кандидатът за народен представител Павел Христов сам изчисти детска площадка 


„ С претендентите за народни представители от ГЕРБ/СДС – Варна се ангажирахме с самодейността за нужните промени в законодателството във връзка с децата със специфични просветителни благоприятни условия. “- показа Павел Христов и добави: „ В навечерието на Благовещение с Милена Димова, Пенка Петрова и Станислав Йорданов се срещнахме с родители, експерти и представители на обществени институции и фондации по този жизненоважен проблем. Община Варна ще предложи основаването на общ указател на децата със специфични просветителни потребности, който да сложи началото и на народен указател за страната, увери Таня Василева, шеф на дирекция „ Социални действия ”. За съществени промени в законодателството е належащо да се основана междуведомствена конструкция със експерти от трите министерства- МОН, Министерство на здравеопазването и МТСП. Ангажирахме се да организираме срещи с специалистите от ГЕРБ/СДС, на които да разиска нуждата от промени в Наредба 11 на МОН за комбинирана изпитна система за децата с увреждания, за равнопоставеност при прекосяването в по-горна просветителна степен. Трябва да се одобри Законът за доброволчеството, да се усили броят на ресурсните учители за по-добра акомодация на тези деца в всеобщите учебни заведения, да има пособия и учебници за по-достъпен метод за образование, да се вкара нова служба – на трудовия помощник в НКПД. Оказва се, че след ръководството на ГЕРБ страната е трансферирала напълно на общините грижите за децата с увреждания, в това число и делeгираните до в този момент от нея действия.
Варна е класика в обществената политика, работи по тактика и стратегия от години, до момента в който други общини едвам в този момент прохождат, сподели Йорданка Ненчева, ръководител на фондация „ Да съхраним дамата ”.
Благодаря на Пламена Недялкова за самодейността да провежда тази среща! “

Павел Христов прояви самодейност и самичък почисти детската площадка в местността Траката. Кандидатът за депутат показа, че детската прощадка към този момент е по-приятно място за игра на децата и се надява, че все по-малко хора ще я бъркат със бунище!

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР