С извънреден доклад, подписан от целия председателски съвет, утре Столичният

...
С извънреден доклад, подписан от целия председателски съвет, утре Столичният
Коментари Харесай

Утре СОС ще избере за и.д. кмет на Младост посочения от Иванчева Владимир Клисуров

С ексклузивен отчет, подписан от целия председателски съвет, на следващия ден Столичният общински съвет ще избере за краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на " Младост " Владимир Клисуров - т.е. заместник-кмета, посочен в заявката на Десислава Иванчева.
 Пълен парадокс в Младост, няма кой да стане кмет (обновена)
Това разгласи ръководителят на Столичния общински съвет Елен Герджиков след председателски съвет.

Днес в Столична община се получи декларация от двамата сега изпълняващи длъжността заместник-кметове на „ Младост “, в която те оферират единият от тях да заеме тази служба. Обсъдихме на председателски съвет основания административен вакум в регион „ Младост “ и като цяло обстановката и преценихме, че госпожа Иванчева е настоящият кмет на региона, който е пуснал заявление до кмета на Столична община, че излиза в отпуск. Тя е не запомнила, че би трябвало да пусне и заповед за краткотрайно изпълняващ длъжността, до момента в който е в отпуска, все пак в заявката тя е показала своята воля тази служба да се извършва от господин Клисуров. При тази обстановка се постанова незабавно Общинският съвет да влезе в своята функционалност и да запълни този пропуск на госпожа Иванчева – неналичието на заповед, и със свое преднамерено решение да уточни краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на регион „ Младост “, сподели Герджиков.

Извънредният председателски съвет на СОС бе призован от ръководителя му Елен Герджиков, откакто зам.-кметовете на Младост  поискаха Столичният общински съвет да гласоподава за и.д. кмет на региона на мястото на обвинената за рушвет и арестувана кметица Десислава Иванчева Румен Русев, а не Владимир Клисуров.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР