С изцяло променена визия, Александра Сърчаджиева ще даде старт на

...
С изцяло променена визия, Александра Сърчаджиева ще даде старт на
Коментари Харесай

С изцяло променена визия: Александра Сърчаджиева направо плаши с вида си СНИМКИ

С напълно изменена визия, Александра Сърчаджиева ще даде старт на огромния формат на NOVA – “Игри на волята: България ”. Зрителите скоро ще видят по какъв начин актрисата влиза в първото си неизмеримо премеждие. В продължение на 72 часа тя взе участие в фотосите на промоционално видео към рисковото съревнование. Различна и решителна, Александра се гмурка в морето, изкачва планини, язди кон, търси съкровища… и какво ли още не!
“Като водеща, аз бях първата, която претърпях съществено предизвикателство в това неповторимо съревнование! През идващите месеци и участниците в „ Игри на волята: България “ ще усетят този адреналин. За следващ път се убедих какъв брой красива е България. Снимките за промо клипа ме водиха до прелестни места из цялата страна ”, споделя Алекс.

Режисьор на ефектното видео е Валери Милев, прочут с работата си в паметни продукции и с едни от най-обичаните български актьори. Той признава, че част от сцените са доста рискови и се постанова потреблението на дубльор, с цел да се подсигурява сигурността на Алекс.
Най-новият формат се чака в ефира на NOVA тази есен, само че фотосите му стартират след броени дни на родното Черноморие. Група смели българи ще се
Всичко за Вашата сватба
изправят в борби за превъзходство и територия, преминавайки през разнообразни тествания за духа, мозъка и тялото. За тях следва премеждие, което никой в България не е изживявал. На финала един от участниците ще завоюва и 200 000 лв..
Припомняме, че спомен от преди пет години разгласява неотдавна на страницата си във Facebook Алекс Сърчаджиева. На фотографията тя е с починалия си брачен партньор Иван Ласкин и дъщеричката си.

Тримата са усмихнати, щастливи, селфито е направено на пробуждане с обръщение към всички за един ухилен ден.
Днес, обаче, тази фотография провокира повече горест. Алекс Сърчаджиева се бори самоуверено с болката по непрежалимата загуба на брачна половинка си и то най-много поради момиченцето си, което също доста страда,
че към този момент не може да вижда баща си, написа блиц.
Актрисата е претърпяла прекомерно доста болежка със гибелта на най-близките си хора. Когато си отива майка й – великата актриса Пепа Николова, до нея застава Иван Ласкин и някак си съумява да я преведе през тъгата.
Силната връзка, която двамата последователно построяват, нямаше по какъв начин да не впечатли хората, които ги познават. Сега, откакто нейният ангел – пазител си е отишъл, Алекс Сърчаджиева би
Всичко за Вашата сватба
трябвало още веднъж да се съвзема.
Невероятно мощната млада жена съумя с течение на времето да се върне и към представленията и даже намира воля да се усмихва поради приятелите си и детето.


Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg