С излизането на Бойко Борисов се образуват дефицити, той има

...
С излизането на Бойко Борисов се образуват дефицити, той има
Коментари Харесай

Андрей Райчев: С излизането на Бойко Борисов ще се образуват дефицити

С излизането на Бойко Борисов се образуват дефицити, той има персонални връзки, които водят до липса на бежанци и съществуване на съветски газ. Това разяснява политологът Андрей Райчев, откакто през вчерашния ден министър председателят предложи 10 „ дежурни “ депутати на „ ИТН “.

Той счита, че в сходна конюнктура не е хубаво, че нямаме власт.

„ Трябва да мислим по-широко, не мисля, че някой го прави. Борисов се държи високомерно и няма парламентарна мощ да ръководи. Трифонов, " Изправи се. Мутри вън и демократите - представете си да се договорят нещо, те би трябвало да се допитват не тримата, а петимата... “, добави политологът.

Според него вървим към предварителни избори поради многото „ мъжаги “ в политиката.

„ Това са Борисов, Румен Радев, Гешев, Слави Трифонов. Твърде доста персонални борби, а в политиката трябват идейни “, сподели още Райчев.

По думите му не е добре Българска социалистическа партия да излезе тотално от Народното събрание, а при последващи избори може да получи и под 10% поддръжка, тъй като има рецесия в левицата. Според него Корнелия Нинова е трябвало да подаде оставка след изборите.

„ Народът към този момент не гласоподава за професори, учени, царе, а за такива като тях – един от тях, Бареков, Трифонов и Борисов “, счита още той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР