С излъчването на документалния филм за Огнян Донев, Телевизията на

...
С излъчването на документалния филм за Огнян Донев, Телевизията на
Коментари Харесай

"Хапче за милиони" взриви рейтингите! 350 000 българи го гледаха по Канал 3

С излъчването на документалния филм за Огнян Донев, Телевизията на народа завоюва рекордно зрителско доверие, оповестяват от Канал 3.

Документалният филм на Канал 3 " Хапче за милиони " взриви рейтингите в националния ефир, демонстрират пийпълметричните данни на ГАРБ. Над 350 000 фенове са гледали лентата в ефира на Канал 3 и в интернет.

В петък, 16 март от 20,00 часа, когато бе премиерата на " Хапче за милиони ", той е бил гледан от 169 555 неповторими фенове. Повторението в неделя, 18 март от 17,00 ч. е приковало още повече фенове пред телевизионните екрани - 211 775 души. Допълнително на интернет-страницата kanal3.bg филмът е бил гледан от над 20 000 консуматори. Там цифрата на феновете непрекъснато пораства.

В петък Канал 3 е на четвърта позиция в страната в най-конкурентния часови пояс - 20,00 - 21,00 часа. В неделя, в различен слот от телевизионния праймтайм - 17,00 - 18,00 ч., Канал 3 заема пето място, като е единствено на 0,3 пункта след Българска национална телевизия.

Огромният зрителски интерес към " Хапче за милиони " е следващото удостоверение за високото доверие към Канал 3, както и за интереса и публичен отзив, който провокират публицистичните й излъчвания и следствия.

" Хапче за милиони " споделя историята на " Софарма " и Огнян Донев, който от консултант на вицепремиера в държавното управление на Българска комунистическа партия - Огнян Дойнов се трансформира в предприемач, претендиращ, че триумфът му е плод на неговия предприемачески усет и търговски гений.
Във кино лентата създателят Снежана Хитова споделя, по какъв начин печелившо държавно фармацевтично дружество се приватизира за алегорична сума с политически подкрепи и бизнес-машинации.

В " Хапче за милиони " може да видите изявленията с хора, директни очевидци на приватизацията, доста непоказвани досега документи и свидетелства. От тях излиза наяве, по какъв начин страната в лицето на Министерството на здравеопазването е била ощетена, както и къде са потънали парите на българските лекари и медицински сестри, работили в Либия.

За порочните схеми описват доктор Христо Димов, някогашен изпълнителен шеф на " Експомед " и някогашен ръководител на борда на шефовете на " Софарма ", Ангелина Бонева от Центъра за отбрана на правата в опазването на здравето, депутатът Емил Димитров в ролята му на инспектор, народните представители Данаил Кирилов и Веселин Марешки, бизнес-партньори на Донев, представители на държавното обвиняване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР