С интригуващи събития от света на спорта идва септември. Оспорвани

...
С интригуващи събития от света на спорта идва септември. Оспорвани
Коментари Харесай

Oспорвани двубои по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA през септември

С завладяващи събития от света на спорта идва септември. Оспорвани мачове в родното състезание, напрегнати дуели от британската Висша лига и още три старта във Формула 1 са измежду акцентите на месеца, които феновете могат да гледат извънредно в каналите на DIEMA XTRA и в платформата. Най-интересните съревнования ще бъдат излъчени като обособени събития, които могат да се закупят.

На футболния небосвод у нас ще бъде все по този начин забавно със конфликтите в efbet Лига. На 14 септември ЦСКА гостува на кошмара си от предходната акция Ботев Пловдив, а дуелът ще бъде излъчен от 17:30 ч. Седмица по-късно, на 21 септември от 20:00 ч., тимовете на Славия и Левски ще ни дават още един епизод от най-старото столично дерби. В последния уикенд на месеца ще бъде мачът Берое – ЦСКА, а кой ще грабне успеха ще забележим на 29 септември от 20:30 ч. Всичко това по DIEMA SPORT. Освен това заключителната седмица на този месец слага началото на отбраната на трофея на Локомотив Пловдив в шампионата за Купата на България.

През септември Висшата лига още веднъж подсигурява вихрени дербита . Челси ще срещне Ливърпул на 22 септември от 18:30 ч., а конфликтът ще бъде излъчен в ефира на DIEMA SPORT 2. Отново там на 30 септември от 22:00 ч. феновете могат да проследят мача сред Манчестър Юнайтед и Арсенал. Най-добрите британски тимове се включват и в Карабао къп, където следва да се изиграе третият рунд.

След дебютния успех на Шарл Льоклер във Формула 1 на пистата „ Спа ”, през септември предстоят още цели три вълнуващи старта. Любителите на високи скорости ще могат да проследят онлайн надпреварата в Италия на именитата писта “Монца ” – на 8 септември, от 16:10 ч. Безапелационният лидер в класирането Люис Хамилтън от тима на Мерцедес ще се опита да усили водачеството си на дългото 5,793 км трасе, което е и най-бързото в календара на Формула 1. На 22 септември, на пистата “Марина Бей “ по улиците на Сингапур, ще се организира другият обичаен старт, който ще бъде излъчен директно в 15:10 ч. Надпреварата за Голямата премия на Русия на трасето “Сочи “ следва на 29 септември от 14:10 ч. Кой ще бъде най-бърз, гледайте първо в DIEMA XTRA.

Разнообразната стратегия на спортните канали през септември добавя развръзката в Суперкупата на Испания по баскетбол . На 21 септември от 19:30 ч. феновете могат да гледат полуфиналите, а на 22 септември от 20:00 ч. е финалният дуел в надпреварата. Очакванията към актуализирания тим на Барселона са доста високи, само че Пабло Ласо и Реал Мадрид не пропущат да прибавят нови и нови оценки през целия си взаимен път.-->

Проследете най-интересните спортни събития през септември онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР