С интересни футболни срещи на 20 юли стартира новият сезон

...
С интересни футболни срещи на 20 юли стартира новият сезон
Коментари Харесай

Старт на новия сезон в Първа лига по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA

С забавни футболни срещи на 20 юли започва новият сезон на футболното състезание на България. По традиция, последователите могат да гледат всеки мач от Първа професионална лига в директно предаване в DIEMA SPORT, част от спортния пакет. Футболните почитатели ще имат опцията да проследят мачовете от българското състезание и онлайн в платформата, където против абонамент могат да гледат онлайн в HD качество каналите DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 на до пет устройства - компютри, таблети или смарт телефони. Най-вълнуващите съревнования от Първа лига ще бъдат излъчени и като обособени събития, които могат да се купят единично, без абонамент:

Началото на новия сезон ще бъде обещано на 20 юли, петък, с дуелите Витоша - Дунав в 18.30 ч. (NOVA SPORT) и Черно море - Ботев Враца в 20.45 ч. (DIEMA SPORT). Ден по-късно, на 21 юли, в 18.30 ч. първенецът Лудогорец се изправя против Етър, а от 20.45 ч. Ботев Пловдив ще търси победа над Левски. Неделната вечер е непокътната за борбите сред Славия и Берое от 18.30 ч., както и сред ЦСКА и Локомотив Пловдив в 20.45 ч. В понеделник също ще има футболни пристрастености с конкуренцията Верея – Септември от 20:30 ч. Вълнуващите дуели ще бъдат излъчени директно в ефира на DIEMA SPORT. Зрителите ще могат да гледат онлайн и студио с способени разбори и мнения, съпътстващо всеки дуел в Първа професионална лига.

За настоящите излъчвания, отдадени на българския футбол, сезонът също стартира тази седмица. Първият епизод на профилираното публицистично предаване " Домът на футбола " обичайно ще бъде излъчен в 20.00 ч. в сряда по DIEMA SPORТ. В четвъртък, 19 юли , от 20.00 ч. е стартът и на увлекателното магазинно предаване " Преди кръга ", което ще загрее преди първите мачове в петък. Информационните " Обзор на кръга " (понеделник) и " Головете на кръга " (вторник) в ретроспекция ще дадат опция на феновете да преживеят още веднъж най-интересните моменти от мачовете в шампионата.

В края на юли пък феновете ще могат да гледат дуели от футболната Втора професионална лига . На 30 юли , понеделник, следва срещата сред Пирин и Добруджа, която ще бъде излъчена в DIEMA SPORT. И през тази акция в спортния канал всяка сряда ще бъде предавано обзорно предаване на всеки кръг от Втора лига.

Не пропускайте стартa на новия сезон в Първа професионална лига в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн в платформата.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР