С Имало едно време“ започва всяка красива история и най-често

...
С Имало едно време“ започва всяка красива история и най-често
Коментари Харесай

МОТО-ПФОЕ : Напред към следващите 30

С „ Имало едно време “ стартира всяка красива история и най-често в основата си има легенда. Нашата е 30 годишна и има цели две – едната е за началото, а някъде по пътя се добави и втора.

Имало едно време... един самоуверен немски бизнесмен, Карл-Хайнц Пфое и един предвидлив български технократ, Борис Мареков. И преди 30 години тяхната обща фантазия сътвори МОТО-ПФОЕ и нашата красива история стартира през... 1991 година.

В началото беше... FORD... и задачата колите да се оферират на всички места в страната, с обезпечен сервиз и аварийни елементи. През 1995-та МОТО-ПФОЕ към този момент беше показана в 12 града, имаше първия голям, хубав и съвременен авто комплекс в София и името ѝ се знаеше от всяко дете, посредством въздесъщото телевизионно супершоу „ Невада “.

Клиентът с неговите потребности и стремежи през цялото време е център на нашата галактика. Инициативи за клиентите, шоу-програми за техните деца, обиколки на страната и изложения с новите коли, присъединяване във всеки огромен публичен конгрес, обвързван с колите, голям брой спонсорства за спорта и културата.

Само Ford не е задоволителен. Така през 1994-та добавихме английската легенда с красиви спортни коли – JAGUAR, през 2000 година – обичаната в България поради здравината и сигурността шведска марка VOLVO, а през 2004-та и неповторимите всъдеходи, които могат да стигнат до края на земята и оттатък – LAND ROVER.



Четири неповторими автомобилни марки. И към този момент трябваше да прибавим още, с цел да обгрижим от всички страни подвижността на клиентите си. Застраховки, удължени гаранции, личен лизинг, наеми, изкупуване, използвани коли – всичко това МОТО-ПФОЕ обезпечи от първо лице в портфолиото си и го предложи на българския консуматор, с цел да го улеснява оптимално.

Не е за поверие, само че за нас колите не са всичко. В центъра на вниманието ни са хората. Екипът на МОТО-ПФОЕ, предан на триумфа на компанията умее и да се радостни като никой различен. Абитуриентите сираци – идея на МОТО-ПФОЕ от 1996 година, на първо време с баловете им, а след това – образованието им във ВУЗ. Хората, които се грижат за опазването на естественото и културно завещание в България. Спортисти, актьори, учени, културни дейци – поддръжка за техния гений и достижения.

Годините вървяха. Пораснахме с 18 офиса в 15 града на страната. Постоянно увеличавахме качеството въз основата и предлаганите услуги. Получавахме награди – за водачество в сектора, за достижения в бизнеса, за корпоративна отговорност, даже за връх на Гинес (кадри от рекорда).

Добавихме към историята си и нова легенда. Родена в Япония, тя споделя за създателя Масатомо Сумитомо, който още през 17-и век дефинирал мотото на днешната световна Sumitomo корпорация, към която през 2017-та се присъединихме: „ Търси изгодата и за себе си, и за другите, частните и публичните ползи са едно. ” Всъщност, пасна ни като ръкавица, тъй като МОТО-ПФОЕ следва неразделно този принцип през всичките си към този момент 30 години.

Благодарим на всички клиенти, сътрудници и другари, с които дружно извървяхме този 30-годишен път дотук!
С неспокойствие навлизаме в идващите 30!

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР