С илно земетресение беше регистрирано днес край северните брегове на

...
С илно земетресение беше регистрирано днес край северните брегове на
Коментари Харесай

Силно земетресение в Япония, ранени

С илно земетресение беше записано през днешния ден край северните крайбрежия на Япония. Трусът не е провокирал заплаха от цунами, само че леко са потърпевши трима индивида и са били разтърсени здания в Токио, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на управляващите.

Геофизичният институт на Съединени американски щати съобщи, че земетресението е било с магнитуд 6,8 на дълбочина 47 километра край крайбрежията на префектура Мияги.

— Earth Extremities (@Earth_Extreme)
Двама души са ранени в Мияги и един в прилежащата префектура Фукушима, сподели службата за пожарна сигурност и справяне с бедствия.

Не са породени съществени нарушавания на превоза, само че краткотрайно е било спряно придвижването на високоскоростни влакове за инспекции за сигурност и е било забавено обслужването на някои локални линии, съобщи Източнояпонската железопътна компания.

(AFP) - A 6.8-magnitude earthquake struck off Japan's northeastern coast on Saturday, authorities said, but no tsunami warning was issued and there were no immediate reports of damage.
The United States Geological S…
— Habib al-Badawi (@HabibBadawi) Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара От данъчното вършат неочаквана инспекция на малък фермер в Монтана. Били получили недоволство, че не плащал задоволително на служащите си. Човекът  посрещнал данъчните и започнал… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниИнцидентът е станал при конфликт с лек автомобилКакво планува решениетоМедицинските му проби не са с естествени стойностиИма ли пострадалиЕто подробноститеНаучете повече за тези български актьориКардиологът съобщи: „ Започваме да се оправяме и наклонността е релативно трайна ”Вижте прогнозата на НИМХРеспектиращият Mercedes-Benz 500E е основан благодарение на Porsche.3 обичани рецептиЧервено, жълто, зелено - каква е символиката?Вижте данните за последното денонощиеТвърди се, че компанията постанова монопола си в приложенията за iPhoneКакво сподели ръководителят на ПГ на „ Изправи се! Мутри вън! ”До края на май тържествата остават с ограничаване до 15 гостиВижте кой е обиден от санкциитеОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР