С идването на 4К видеото и фотографията с висока резолюция,

...
С идването на 4К видеото и фотографията с висока резолюция,
Коментари Харесай

WD SanDisk и Micron представиха 1TB microSD

С идването на 4К видеото и фотографията с висока резолюция, нуждite на смарт телефон потребителите нарастваt непрекъснато. За тяхно благополучие обаче, отсреща излязоха предходната седмица Micron и Western Digital (чрез сродната им SanDisk), които показаха на света първите в света microSD карти с потенциал от един терабайт, ориентирани, точно към елементарния консуматор.

Решението за предпазване на SanDisk носи името Extreme UHS-I microSDXC. Тя има скорости на четене до 160MB/s, което, както показват от компанията разрешава преноса на 1000 фотоси с висока резолюция и 30 минути 4К видео (24GB)за по-малко от три минути. Скоростта на писане също впечатлява със своите 90MB/s. Що се отнася до Mikron, то тяхната с200 1TB microSDXC UHS-I идва със скорости на четене до 100MB/s и 95MB/s – за писане. Всичко това обаче идва със своята цена, а тя за картата на Sandisk си е сериозна – $449.99. За цената на microSD картата на Mikron, няма подадена информация.

„ Технологичното преимущество на Micron в региона на 3D NAND със CMOS под масива и 96-слойния QLC са основополагащи за създаването и стартирането на пазара на първата в света microSD карта с потенциал за предпазване от 1TB. Новата карта c200 1TB microSD дава на потребителите свободата да улавят, споделят, съхраняват и се радват на повече наличие, до момента в който поддържат техния метод на живот, съсредоточен към мобилното им устройство “, показа при анонса на картата Аравинд Рамамурти, старши шеф на звено Embedded Business Unit към Mikron.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР