С група от 23 играчи наставникът Емил Велев започна подготовка

...
С група от 23 играчи наставникът Емил Велев започна подготовка
Коментари Харесай

Левски /Лом/ започна подготовка за Втора лига

С група от 23 играчи наставникът Емил Велев стартира подготовка с "Левски 2020 " /Лом/.
На първото занятие на новака във Втора лига бе осъществен водосвет за здраве и триумф. Само двама играчи от остарелия отбор напуснаха клуба. Халфът Николай Николов се прибра в родния "Монтана ", а нападателят Рангел Абушев претърпя интервенция от херния и няма изясненост дали ще се завърне в Лом. Юношата на "Левски " /София/ Рачо Рачев /нападател/ и бранителят Ваньо Илиев от Вършец са новите имена за в този момент.
"Ще държа на себераздаване и безспорна централизация, както в тренировките, по този начин и в дуелите. Трябва да сме оптимално добре готови физически и тактически, тъй като ни чака тежък сезон. Целта пред тима на този стадий е да се утвърди в професоналния футбол и да радваме почитателите с положителни игри ", съобщи Емил Велев.
В неговия екип влиза и Калин Костадинов – Кало. За последно Кало бе треньор на вратарите на "Кариана " /Ерден/. Максим Тодоров ще тренира вратарите от ДЮШ на "Левски 2020 " /Лом/. Румил Жотев ще е асистент. Първата инспекция е идната събота вкъщи против "Ботев " /Враца/. Ден по-късно тимът отпътува на 10 дневен предварителен лагер в Тетевен. На 30 юни противник е "Литекс " /Ловеч/. На 2 юли в Правец е спарингът с "Монтана ". "Левски " ще гостува и на столичния "Локомотив ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР