С грандиозен спектакъл и неочаквани изненади бе белязан стартът на

...
С грандиозен спектакъл и неочаквани изненади бе белязан стартът на
Коментари Харесай

Коя попфолк звезда поведе в първата вечер на Капките

С величествен театър и непредвидени изненади бе белязан стартът на десетия юбилеен сезон на „ Като две капки вода “ довечера по Нова. В обичаното шоу за фалшификати ненадейно се появи и 10 участник. Певицата Анелия зае своето място до Алисия, Крисия, Мариана Попова, Есил Дюран, Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов. По традиция изборът на облици и песни за първия лайв бе в ръцете на звездните участници, а след осъществяванията си те получиха оценки от журито на „ Като две капки вода “ - Хилда Казасян, Юлиан Вергов, Димитър Ковачев – Фънки и феновете.

Шоуто бе намерено с общо осъществяване на „ Crazy In Love ” на Beyonce от спечелилите в предходните издания на „ Като две капки вода “ – Михаела Маринова, Невена Бозукова – Неве, Рафи Бохосян, Стефан Илчев, Славин Славчев и Ненчо Балабанов.

Победата в първата вечер от юбилейния сезон сграбчи Есил Дюран. Тя завоюва феновете и журито с облика на великата Арета Франклин и превъзходното показване на „ Natural Woman “, с което изправи на крайници публиката в студиото. „ Много благодаря на всички. Много съм сюрпризирана, тъй като всички бяха доста положителни “, призна Есил за дебюта и успеха си.      

Сцената на шоуто пръв завладя Александър Сано, който взриви публиката с рок шлагера „ Zitti E Buoni ” на италианската група, която завоюва последното издание на Евровизия – Måneskin. “Невероятно показване. Много ми хареса, че в този сезон тръгваме доста мощно! Още първият облик е построен ”, впечатлен бе Фънки след осъществяването на артиста. Веднага след него Крисия подвигна публиката на крайници с облика си на носителката на 7 награди „ Грами “ Тони Бракстън и най-известната й ария – “Unbreak My Heart ”. Алисия полетя над сцената като международната звезда Дуа Липа с необикновено осъществяване и хореография, която остави журито без думи. Руслан Мъйнов съумя да придвижи всички във филмовата класика „ Кръстникът “ като влезе в ролята на италианската звезда Джани Моранди, с което провокира същински екстаз в публиката. 

С три следващи фалшификати на български звезди под прожекторите излязоха актьорите Моню Монев, Дарин Ангелов и певицата Мариана Попова. Моню бе избрал за първа своя реплика Дони и неговия шлагер „ Ближи си сладоледа, който извърши пред очите на дуетната половинка на Дони – Момчил. „ Върнах се 30 години обратно с това осъществяване. Имитацията беше страхотна! Благодаря ви за това почитание! “, показа Момчил. Дарин Ангелов се превъплъти в облика на Орлин Павлов, а Мариана Попова разчувства всички с осъществяване на „ Повей, ветре “ на незабравимата Паша Христова. Минути преди феновете да схванат кой е десетият участник в шоуто, Краси Радков поздрави всички за празника на влюбените с една от най-емблематичните любовни песни – “Love Me Tender ” на Краля на рока – Елвис Пресли.

Изненадата на вечерта бе певицата Анелия, която влезе в шоуто като 10-и участник и избра да дебютира на сцената с шлагера на гръцката изпълнителка Елена Папаризу – “My Number One ”. Със комплицирана хореография тя събра позитивните мнения на журито. „ Анелия, добре пристигнала. Беше прелестно осъществяване. Откъде намираш мощ за това танцуване и пеене “, разяснява Юлиан Вергов за имитацията й.

Шоуто приключи с добре познатия Бутон на шанса, пред който всички се изправиха за първи път. Той отреди Дарин да бъде Meat Loaf, Моню да влезе в ролята на Николина Чакардъкова, Мариана Попова да излезе на сцената идната седмица като Rag’n’Bone Man, Крисия да имитира Britney Spears, Алисия да се превъплъти в Богдана Карадочева, Краси Радков да се преобрази в Beyonce, Анелия да заблести под прожекторите като Лили Иванова, Александър Сано да бъде Rihanna, Руслан Мъйнов да показа ария на Freddie Mercury, а Есил Дюран да пресъздаде облика на David Damian от Maneskin. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР