С горещи страсти започна днешният парламентарен ден. Основната темата е

...
С горещи страсти започна днешният парламентарен ден. Основната темата е
Коментари Харесай

Скандал тресе НС! Йордан Цонев и Настимир се хванаха за гушите, а годеникът на Лена… крие Петков

С горещи пристрастености стартира днешният парламентарен ден. Основната тематиката е енергийната рецесия.

Премиерът в оставка Кирил Петков и министърът на енергетиката в оставка Александър Николов бяха извикани на чуване в Народното събрание (НС).

Парламентарният началник Мирослав Иванов сподели, че ще се дискутират секретни документи и поради това изиска съвещанието да бъде зкарито.

Именно това провокира скандал в Народното събрание.

„ Току-що докладвахте, че материалите са постъпили в секретното деловодство на Народно събрание, което се намира в Партийни дом. Считате ли, че откакто е почнало съвещанието можем да се срещнем с тях? “, това съобщи Деислава Атанасова от ГЕРБ.

„ Считате ли, че може да прилагате двоен критерий в работата на Народното събрание?

Само преди 10 дни вие предложихте намерено съвещание при чуването на външния министър Теодора Генчовска.

Е по какъв начин решенията за Северна Македония стана обществено, а тематиката с цената и доставките на газ внезапно стават тематика, която българските жители не би трябвало да чуват?

Вие по какъв начин си представяте, че тематиката с нарастването на цената на газа ще остане отвън българските жители и тяхната чуваемост?

Г-н ръководител, не правете тази груба неточност.

Българските жители би трябвало да научат в този момент цялата истина за шестмесечното им провалено ръководство “, отсече Атанасова по адрес на Мирослав Иванов.

„ Ако въпреки всичко решите да допуснете поредна неточност аз върша процедура за отсрочване на чуването до момента в който народните представители не се срещнат с въпросните документи “, добави тя.

„ Все повече се обезсмисля работата на това Народно заседание “, това пък съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, който допусна, че „ някой желае да скрие икономическата злополука, към която се насочва българското общество “.

„ Ще напуснем, с цел да не вършим кворум на такива лицемерни и маскарадни циркове, в случай че има закритото съвещание “, добави той.

„ Направихте всичко допустимо да вкарате Теодора Генчовска в закононарушение, а в този момент желаете да скриете премиера в оставка. Нека българско общество да чуе истината “, сподели пък Станислав Балабанов от „ ИТН “ (ИТН).

Той иронично добави: „ Никога министър-председателят в оставка не си е разрешавал да лъже, тъй че дано да го чуят всички “.

„ Не се чувствайте длъжен да влизате в подробни пояснения. Там сте, с цел да давате думата, а не да давате ум “, това съобщи Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

Той обаче внезапно бе пресечен от Настимир Ананиев и това го провокира да съобщи следното:

„ Ананиев, разбираш ли за какво по този начин нападателно се отнасят към теб всякога? Да го кажа пред цялата аудитория!

Защото от мястото си се обаждаш като радио точка! Разбираш ли?

При това не блестиш с някаква автентичност. Всеки път от там дрънка от място! Той просто „ свети “ в залата с тези позвънявания. И след това експанзията била към него! Ми, да – като я предизвикваш “.

„ Вие излъгахте, господин ръководител “, съобщи Цонев по адрес на Мирослав Иванов.

„ Хубаво е ръководителите от Политическа партия да съблюдават това, което желаят депутатите. С Генчовска го направихте, тъй като Ви беше боязън, че ще стане брутално ясно какви ги е правил Кирил Петков.

Сега отново не желаете хората да научите какво е правил той на една среща, траеща сред 30 секунди и 2 минути за фотография с Камала Харис.

Петков се издъни за една военна интервенция, само че се надявам в този момент да се събере и да отговори на въпроси “, съобщи пък Тошко Йорданов във връзка опитите на годеника на Лена Бориславова да скрие отговорите на премиера в оставка от обществото.

„ Ако съм Ви толкоз неуместен – изберете си ръководител “, опита се да се оправдае Мирослав Иванов.

Петков пък реши да го аплоадира за думите му.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР