С горещ интерес ентусиазираната публика приветства бойците от най-новия турнир

...
С горещ интерес ентусиазираната публика приветства бойците от най-новия турнир
Коментари Харесай

Grand Kickboxing Fight Night за наградите на Grand Mall премина при силен интерес | Носители на Купата на Grand Mall станаха Мелих Мюмюн и Александър Панайотов от Спортен клуб “Десант”, Добрич

С парещ интерес въодушевената аудитория приветства бойците от най-новия шампионат в бойните спортове във Варна - Grand Kickboxing Fight Night за купите на Grand Mall, който се организира на 5 ноември. Турнирът се провежда от най-големия търговски център в морската столица взаимно с Община Варна, Българската конфедерация по кикбокс и муай тай и Спортен клуб “Вокил ”.

Състезанието беше намерено от зам.-кмета на Община Варна господин Коста Базитов, уредниците в лицето на притежателя на Grand Mall Офер Миретцки и ръководителя на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай Галин Димов насърчиха състезателите за спортсменска игра. Спортното събитие почетоха с наличието си Бранимир Георгиев - зам.- кмет на регион Младост, Община Варна, Кристиян Димитров, шеф дирекция Спорт, Община Варна и Марин Русев, притежател на Делта гард.

Седем дуела в жанр фул контакт и лоу кик, в които напрежението непрекъснато се покачваше, провокираха бурните овации на феновете, а кулминационната точка пристигна с двата остро оспорвани финални мача по професионалния устав на К1. Победителите от професионалните срещи си потеглиха с купите на Grand Mall и със солидни финансови награди.

Ето кои са носителите на Купата на Grand Mall:

Мелих Мюмюн надделя Николай Димитров и сграбчи Купата на Grand Mall.

Александър Панайотов от Спортен клуб “Десант ”, Добрич победи Димитър Вълчанов от Спортен клуб " Нефтохимик " и също заслужи Купата на Grand Mall.

Победители в останалите дуели станаха:

Мартин Цветков ( ”Голдън бойс ”), който победи Максимилиан Господинов ( ”Легия ”),

Виктор Личев ( ”Дрийм ”, Варна), който надделя Ангел Коцев ( ”Спартак ”, Пазарджик),

Венцислав Кондов ( ”Вокил ”), който се наложи над Александър Стоянов ( ”Нефтохимик ”),

Александър Руменов ( ”ТИМ ”), който победи Ясен Бирсен ( ”Вокил ”),

Владимир Костадинов ( ”Дрийм ”), който надделя Пламен Минков ( ”ТИМ ”),

Атанас Димов-Алфата ( ”Спартак ”, Пазарджик), който победи Станислав Йорданов ( ”Вокил ”),

Виктор Ненков ( ”Вокил ”), който се наложи над Диян Димитров ( ”Десант ”).

Организатори, участници и аудитория споделиха насладата си от извънредно сполучливия първи шампионат и към този момент насочат взор към последващо издание на Grand Kickboxing Fight Night.

Още информация открийте в уеб страницата и Facebook страницата на Grand Mall:, и уеб страницата на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай:
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР