С голямо съжаление трябва да обявим, че поради лошата метеорологична

...
С голямо съжаление трябва да обявим, че поради лошата метеорологична
Коментари Харесай

Лошото време налага първите два дни на Sofia Live Festival да бъдат преместени на закрито

С огромно страдание би трябвало да обявим, че заради неприятната метеорологична прогноза, предстоящите мощни превалявания и гръмотевични стихии, се наложи да вземем сложното решение да преместим първите два дни - 18-ти и 19-ти юни на фестивала на закрито в .

Добрата вест е, че макар взетото в последния миг решение, разполагаме с най-хубавото място за жива музика в София, което разрешава фестивалът да се организира без смяна в програмата, само че със мощно ограничение на потенциала за двата дни . В тази връзка тридневният фестивален билет се стопира от продажба, а за първите два дни 18-ти и 19-ти юни остават доста лимитирано количество в мрежата на.

Обещаваща е прогнозата за неделя 20-ти юни, по тази причина hug or handshake, Керана и космонавтите, Phuture Shock и Hayes&Y ще слушане на Колодрума. Билетите за този ден не престават да са налични на предварителна продажба на цена от 20лв., а на място ще са 25лв. Влизането на територията на Колодрума ще бъде еднократно за деня.

Програмата остава без смяна в часовете.



Всички закупени билети ще важат без презаверка.

Вратите в трите дни и на двете местоположения ще отворят в 16.30ч., а началото на концертите ще бъде в 18ч.

Афтърпартито  и 3-те вечери остава при нашите другари от бар Петък , където програмата ще е също толкоз цветна и ще продължим до зори с Abysmatic Live, Xonic DJ Set, RawLandDoc1 DJ Set, Dead Man`s Hat Live и Jijo DJ Set. Партито е 18+.

За повече информация и всички вести към може да следите страница на фестивала във и.



 



 

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР