С емоционални включвания на живо в социалните мрежи Влади Ампов

...
С емоционални включвания на живо в социалните мрежи Влади Ампов
Коментари Харесай

Графа с тридневен концерт през лятото

С прочувствени включвания онлайн в обществените мрежи Влади Ампов - Графа разгласи, че дългопланираният му концерт на стадион „ Българска войска “ се трансформира в 3 концертни вечери на стадион „ Юнак “. Датите на събитията са 14, 15 и 16 юли. От музикална компания на изпълнителя споделиха, че възнамеряват и концерти във  Велико Търново, Варна, Пловдив и Бургас.

Близо година Графа и екипът му работиха върху първия му концерт на стадион „ Българска войска “ на 10 юни. На финалната права обаче планът беше замразен, както всички огромни събития у нас и по света, само че почитателите резервираха вяра, че срещата им с обичания реализатор въпреки всичко ще се случи през лятото на 2020-а.

Всички, закупили билети за стадион „ Българска войска “, ще имат опцията да си изберат една от трите дати – 14, 15 или 16 юли и да съпреживеят с музиканта и бенда му завръщането на огромната концертна сцена. Несъмнено, идните концерти ще са неповторими след няколкомесечната изолираност, която преживяхме.

Преформатирането на огромния концерт в три по-малки и изместването му във времето имат за цел в оптималната степен да подсигуряват сигурността и здравето на посетителите. Пропускателният режим, ограниченията за сигурност и дезинфекцията ще бъдат по-лесно осъществими при делене на публиката в три вечери. Графа споделя, че поредицата от осъществявания никога няма да го изтощи, а в противен случай – в този момент повече от всеки път се вълнува да излезе на сцената и да се срещне с публиката си, която мощно му липсва през последните няколко месеца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР