С едноминутно мълчание и включени сирени на линейки днес екипът

...
С едноминутно мълчание и включени сирени на линейки днес екипът
Коментари Харесай

Екипът на „Уни Хоспитал“ отбеляза Световния ден на здравето

С едноминутно безмълвие и включени сирени на коли за спешна помощ през днешния ден екипът на „ Уни Хоспитал “ уважи паметта на медиците, изгубили борбата с КОВИД-19. Инициативата е на Българския лекарски съюз в Световния ден на здравето – 7 април.

Поклон пред всеотдайността, професионализма и човешкото отношение, които ние лекари и медицински експерти носим в сърцата си, показа доктор Красимира Чачова-Ранчева, шеф на лечебното заведение. Към черните описи на хората, изгубили борбата с КОВИД-19 са имената на над 120 медици, които до последно и с достолепие изпълняваха своя професионален и честен дълг, само че изгубиха борбата за личния си живот. Сред тях бе и здравна сестра Стоянка Ильова – една от най-дългогодишните и обичани сестри в Панагюрската болница, акцентира доктор Чачова.

Бъдете здрави и дано с религия и вяра продължим да даваме най-хубавото от себе си, пожела доктор Чачова, подарявайки на всички структури в болничното заведение икони.

Мотото на Световния ден на здравето през 2021 година е „ Изграждане на по-справедлив, по-здравословен живот за всички “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР