с директна връзка с парти зоната от Ибиса. Мултиплатиненото диджей

...
с директна връзка с парти зоната от Ибиса. Мултиплатиненото диджей
Коментари Харесай

Camelphat и Kevin de Vries с мега парти на Solar Sofia

с директна връзка с празненство зоната от Ибиса. Мултиплатиненото диджей и продуцентско дуо CAMELPHAT ще направи своя дебют пред бг публиката с На 10 февруари ще слушаме сета на едни от най-продаваните актьори на Beatport за всички времена. Част от SOLAR SOFIA ще бъде и бързо изгряващата звезда Kevin de Vries, както и резидентът на +Ялта клуб " - Любо Урсини. 

Дейв Уилън и Майк Ди Скала, по-известни като CAMELPHAT, доближиха върха на денс сцената след интернационалния шлагер „ Cola “ през 2017 година Парчето доближи първо място в класацията за клубни песни на Билборд в Съединени американски щати и получи номинация на 60-ите годишни награди Грами. Следват още хитови сингли като „ Panic Room “ от 2018 година, колаборация с Au/Ra с парчето „ Breathe “, „ Be Someone “ с Jake Bugg и други, трансформирайки дуото в едни от най-успешните актьори на бийтпорт за всички времена.

В дебютния им албум „ Dark Matter “, достигнал до „ Сребърен документ “ за продажби, има още редица колаборации, включващи съществени имена в електронната музика като Кристоф, АРТБАТ и  " Али Лов ".

Момчетата от CAMELPHAT не понижават темпото, а новаторското им звучене се развива с цялостна мощ. След участия като хедлайнери на фестивали от ранга на Гластънбъри и Lost & Found, пребиваването им като резиденти в Лас Вегас и най-много – преместването на резиденцията им от Хай Ибиза, където създаваха същински възторг през последните клубни сезони, в Ушуая – клуба, в който бяха хедлайнери всеки вторник навън.



Заедно с CAMELPHAT на особено построената сцена в Арена Армеец ще се качи и един от гениите в лейбъла Afterlife на Tale of Us. От първия си рилийз през 2015 година Kevin De Vries прави галактически напредък, като си издълбава ниша за хибридно техно, което стопира дъха. Музиката му разпростира звуковите системи до краен лимит, като по едно и също време черпи от силата на техното и еуфорията на транса по неповторим за De Vries метод. Продукцията и ремиксите му са намерили място в някои от най-почитаните лейбъли в света: Cocoon на Sven Väth, Drumcode на Adam Beyer и, несъмнено, Afterlife. De Vries се трансформира в одобрен любим на правилните почитатели на Afterlife и в жизненоважен реализатор с многочислени участия и  принос към лейбъла.

Билети за SOLAR SOFIA на 10 февруари 2023 в Арена Армеец може да намерите в YALTA CLUB, OMV, както и в.  Събитието е 18+.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР