С детски книжки Клои Кардашиян ще възпита у новородената си

...
С детски книжки Клои Кардашиян ще възпита у новородената си
Коментари Харесай

Клои Кардашиян чете Библията на бебето

С детски книжки Клои Кардашиян ще възпита у новородената си рожба любовта към религията. За първите четива на дребната Тру стана ясно от пост на риалити сензацията в профила й в Instagram, написа "Монитор ".

„ Всички книги, които нямам самообладание да прочета на Тру “, написа тя към фотография на „ Първите древен истории на бебето “, „ Първият молитвеник на бебето “ и „ Бог да те благослови и сладки сънища “.



Припомняме, че 33-годишната хубавица посрещна дъщеричката си на бял свят преди дни в болница в Кливланд. Знаменитата баба Крис Дженър издаде, че по този начин се е казвал нейният дядо и е доста щастлива с избора, защото по този метод продължава традицията на известната фамилия да се стопира на необикновени имена за наследниците си.

Междувременно Клои заобикаля да разяснява абсурда с бащата на детето си – 27-годишният баскетболист Тристан Томпсън, който й изневери в навечерието на раждането. „ Тя въобще не се концентрира върху връзката си с Тристан. Най-големият приоритет на Клои е Тристан и Тру да се сближат “, издаде непосредствен до звездата от Keeping Up With the Kardashians пред сп. Us Weekly.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР