С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

" С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на [email protected].

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено регистрация в id.capital.bg и абонамент.

Събота

- София - Между 11 и 15 ч. детският теоретичен център " Музейко " гостува на магазин " Декатлон " (Витоша) със серия от къси научни опити. Посетителите им ще открият какви екзотични риби гостуват в " Музейко " и ще научат по какъв начин водолазите употребяват закона на Архимед. Ето и програмата с научни опити: 11 – Мързеливият водолаз; 11.30 – Energy stick; 12 – Стоящият ток; 12.30 – Топло и студено; 13 – Мързеливият водолаз; 13.30 – Energy stick; 14 – Стоящият ток; 14.30 – Топло и студено.

- София - В магазин " Декатлон " (Подуяне) от 11 часа клуб " Хороводец " ще учат всички искащи на разнообразни български национални танци. Участието е гратис и не изисква предварителна подготовка, единствено регистрация тук.

- София - Цикъл ателиета " Музика и природа " в " Музейко " провеждат " Биоигри " и Елена Тодорова. Поредицата среща децата с образеца на международни учени, тяхното любознание и обич към живия свят и ги въодушевява да го обичат, през музиката и игрите. Децата ще вземат участие в занимателни ролеви игри, ще търсят животни и непознати съкровища, ще са откриватели и откриватели. Те ще учат забавни обстоятелства и играейки, ще усвояват умения за мислене и работа в екип, ще развиват своя благозвучен слух, вокални умения, нюх за темп, умения за пеене в отбор и солово пеене.

Kакво съставлява звукът? Кои животни имат най-хубавия слух? Кое нощно животно има по-добър слух и от прилепите? Сините китове пеят, с цел да изразят страстите си и да въздействат на други китове. За какво служи слухът при индивида? На тези въпроси ще получат отговор децата в ателието " Слухът при животните " . То е от 11 до 12.30 ч. и е уместно за деца сред 6- и 10-годишна възраст.

- Стара Загора - В магазин " Декатлон " всички искащи могат да посетят подготовка по кросфит с клуб " Крос спорт " от 13 ч. Необходима е предварителна регистрация тук.

Неделя

- София - Ателие " Нощни същества " е отворено в природонаучния музей. " Биоигри " кани децата на премеждие, по време на което ще търсят нощни животни по оставените от тях следи. Децата сами ще разгадаят по какъв начин ловуват и се ориентират животните. Всяко дете ще си създаде две животни.

Занятията са от 11 до 12.30 ч. за деца сред 5 и 7 години. Необходимо е записване на [email protected]. При нужда информация можете да получите на 0882/ 523281.

Програмите на държавните куклени театри в страната:
Куклен спектакъл - Бургас, Куклен спектакъл - Варна
Куклен спектакъл - Видин, Куклен спектакъл - Габрово
Куклен спектакъл - Добрич, Куклен спектакъл - Пловдив
Куклен спектакъл - Русе, Куклен спектакъл - Сливен
Куклен спектакъл - София, Куклен спектакъл - Стара Загора
Куклен спектакъл - Търговище, Куклен спектакъл - Ямбол
Програмата за кината можете да откриете в рубриката " След 5 "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР