С дълбока тревога и възмушение приемаме циничните изказвания на вицепремиера

...
С дълбока тревога и възмушение приемаме циничните изказвания на вицепремиера
Коментари Харесай

Таня Найденова, председател на ОЖС в БСП – София: Недопустимо е Валери Симеонов да отговаря за демографската политика

С дълбока паника и възмушение одобряваме циничните изявления на вицепремиера Валери Симеонов, който назова майките на деца с увреждания „ група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тези сякаш заболели деца ”. Това сподели ръководителят на Обединението на дамите социалистки в Българска социалистическа партия – София Таня Найденова.

Според нея неприемливо е човек, който може да направи сходно изявление, да продължава да дава отговор за най-важния проблем, пред който е изправена нацията – демографската злополука. Още повече откакто вместо да се извини и да изиска амнистия, Симеонов препотвърди, че не се отхвърля от думите си.

„ Държавата и до ден сегашен е дебитор на децата с увреждания и е повече от скандално сходно отношение от върховен държавен чиновник, които е овластен само и единствено с цел да бъде в услуга и помощ на тези, които заплащат налози “, уверена е Найденова.

„ От името на дамите социалистки в Българска социалистическа партия – София изричам цялостната си поддръжка към майките на деца с увреждания и ще продължим да бъдем съпричастни с тях в справедливата им идея. Защото няма нищо по свещенно и възвишено от майчинската грижа и себеотдаденост “, безапелационна е Таня Найденова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР