С четири бизнес автомобила ще участва групата Renault по време на

...
С четири бизнес автомобила ще участва
групата Renault по време на
Коментари Харесай

Новият Dacia Duster блести по време на TouristAutoShow Варна

С четири бизнес автомобила ще участва групата Renault по време на TouristAutoShow Варна. Шоуто ще се организира от 26 до 29 април на паркинга пред магазин „ Метро ”. Ванът Renault Trafic ще прави компания на три от най-търсените и мечтани модели на Dacia – Dokker, Logan MCV Stepway и новото потомство Duster.

Второто потомство Duster има напълно нов и модерен дизайн. Свързана посредством системата Media Nav - Multiview камера, показва изображенията от четирите бордови камери. Тя се задейства при придвижване на заден ход или посредством натискане на специален бутон. За пръв път в гамата на Dacia има безключово палене с бутон. С големия си сензорен екран и контрола от волана Media Nav Evolution дава елементарен достъп до редица практични функционалности. Навигация с възможност за Bluetooth телефонни позвънявания, радио, музикална уредба, USB и жакове.

В композиция с 5-степенна механична скоростна кутия, бензиновият мотор SCe 115 включва ангренажен ремък, който не се нуждае от промяна. Наслаждавайте се на намалена поддръжка. За понижен разход на гориво, моторът SCe 115 се предлага и в LPG версия с газова уредба. В композиция с ръчна 6-степенна скоростна кутия, двигателят TCe 125 ви предлага ненадмината реактивност за безпрепятствено и приятно шофиране. Базовият дизел dCi 90 има ниска консумация на гориво, понижени излъчвания и удоволствие от шофирането, а dCi 110 може да се поръча и с автоматизирана EDC скоростна кутия с двоен съединител.

Новата Dacia Logan MCV Stepway има хромирана предна решетка, повишен пътен луфт, маски на предна и задна ризница от сатиниран хром, черни протектори на вратите, нови предни фарове със светлинния автограф на Dacia, фарове за мъгла, хромирани релси на покрива, а външният й тип ви подтиква към приключения. Петте пълноценни места, изключителната ѝ модулност, делимата задна седалка 2/3-1/3 и големият ѝ багажник позволяват да се организира пространството на борда тъкмо както пожелаете. Мултимедийна система Media Nav Evolution е с навигация и свръзване на телефон, автомобилът има интегрирана камера за заден ход, система за подпомагане на потеглянето по надолнище.

Dokker е умислен като автомобил, на борда на който ръководството и престоя са наистина лесни и приятни. Той е незаменим в всекидневието ни и е действително практичен. Достъпът до купето, както за пътници, по този начин и за товар е лесен благодарение на плъзгащите се странични врати, отварящи се извънредно необятно, на асиметричните задни порти и на ниския борд на товарене. Освен това Dokker предлага множество ниши за предмети в салона: тяхната съдържимост доближава до 44 литра в зависимост от версията. Dokker разполага с ефикасни и бързо настоящи отопление и климатизация, които осигуряват равномерен температурен комфорт в цялото купе.

Dokker предлага цялостна гама от бензинови и дизелови мотори. При бензиновите, Dokker разполага със напълно новия мотор с директно впръскване 1,2 TCe на групата Renault, представен за пръв път при моделите от семейството на Mеgane, който развива 115 к.с. със относително невисок разход на гориво. Дизеловите турбо мотори 1.5 dCi 75 к.с. и 1.5 dCi 90 к.с., носещи етикета Dacia Eco2, се отличават със своята сдържаност и ниските емисии на CO2 (118г./км). Практични и модерни те впечатляват с комфортната си експлотация в всекидневието.

Renault Trafic има нов външен дизайн и множество усъвършенствания в интериора. Моделът предлага задоволително място за багаж – както за вашия, по този начин и за този на вашите спътници. С размер до 3400 литра, този автомобил е идеалният сътрудник за почивка. Като практична и предпазна мярка, щората на багажното отделение прикрива движимостите от любопитни погледи. С две хоризонтални и две вертикални положения, тя разрешава да реорганизирате багажното отделение според вашите потребности.

Renault Trafic предлага още по-практични решения със своите 14 отделения за съхранение на движимости, разпределени из целия салон. Голямо поделение за съхранение с размер 54 литра е разположено под многоместната пътническа седалка и може да се употребява за прикрито съхранение на обемисти предмети. Благодарение на модулната структура на двете задни многоместни седалки, пространството в салона може да се приспособява съгласно всяка потребност и предпочитание. Многоместната седалка на втория ред е снабдена със сгъваема разделяща се на 60:40 облегалка. На третия ред е инсталирана многоместна седалка с три функционалности: тя може да се сгъва, разтяга или да се демонтира без никакви принадлежности. По този начин разполагате с еднакъв под с дължина между 1,15 и 1,55 м. С мултимедийната система Media Nav и технологията Bluetooth, можете да слушате любимата си музика посредством поточно предаване на звука и провеждате телефонни диалози посредством системата „ свободни ръце “. С помощта на бутоните за ръководство върху кормилото или чрез докосване на 7-инчовия екран, можете да изберете желана от вас радиостанция и мощ на звука. За да свържете своите мобилни устройства, е необходимо единствено да ги включите в USB портовете или гнездата за жак, монтирани в предния панел. С навигацията на Nav & GO и нейния 2D и 2,5D екран Birdview съкращавате времето, належащо за пътешестване.

Източник: TouristAutoShow
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР