С безпрецедентни условия ще налага онлайн магазина за приложенияРазработчиците на

...
С безпрецедентни условия ще налага онлайн магазина за приложенияРазработчиците на
Коментари Харесай

Huawei дава 100% от приходите на разработчиците в AppGallery

С невиждани условия ще постанова онлайн магазина за приложения

Разработчиците на приложения за AppGallery имат неустоима оферта от Huawei
(снимка: CC0 Public Domain)

Въпреки че Huawei неотдавна промотира AppGallery като опция на Гугъл Play за своите смарт телефони с Android, новият магазин за мобилни приложения към този момент е трети по величина в света.

Китайският софтуерен колос обаче не стопира дотук и продължава да примамва разработчиците. Новата формула в раздела за приходите, оповестена на формалния уеб страница, дава невиждани условия за разработчиците.

В първата година на партньорство разработчиците могат да получат до 100% от приходите от приложенията. Тази оферта не е годна за игри, при които даже през първите 12 месеца разработчиците би трябвало да заплащат на Huawei 15% от парите, получени от потребителите.
още по тематиката
През втората година на взаимната работа разработчиците ще получат до 90% от приходите от приложенията. За да се възползват от преференциалните условия, те би трябвало да сключат съглашение с Huawei до 30 юни 2020 година

Стандартните условия за AppGallery са следните – 20:80 за просветителни приложения и 30:70 за игри и всичко останало. За съпоставяне, схемата при двата най-популярни онлайн магазина за приложения, Гугъл Play и App Store, е 30:70.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР