С безплатни прегледи на щитовидната жлеза през март и април

...
С безплатни прегледи на щитовидната жлеза през март и април
Коментари Харесай

Безплатни прегледи на щитовидната жлеза ще има през март и април в четири града

С безвъзмездни прегледи на щитовидната жлеза през март и април ще се организира Националната осведомителна и скринингова акция 2018, отдадена на болесттите на щитовидната жлеза.

Инициативата е във връзка Международната тиреоидна седмица и се организира за седма поредна година в България. Организатори са Националната пациентска организация (НПО) и Сдружението на засегнатите от болести на щитовидната жлеза (ВИОМ).

В рамките на акцията тази година няколко лекари в София, Русе, Пловдив и Варна оферират безвъзмездни ехографски скринингови прегледи. С преимущество за записване са хора, които в никакъв случай не са си правили обзор на щитовидната жлеза, имат родственик с тиреоидно заболяване или са в някоя от групите с нараснал риск, да вземем за пример в случай че възнамеряват да имат дете, бременни дами, неотдавна родили или такива с проблеми със зачеването, също и в преклонна възраст или с недоволства. Достъпните кабинети и контактите за записване на час са посочени на специфичен уебсайт за акцията.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Прегледи и акции (14)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР