С арест на двама криминално проявени бургазлии, осъществили грабеж спрямо

...
С арест на двама криминално проявени бургазлии, осъществили грабеж спрямо
Коментари Харесай

Нови арести при спецакцията в Бургас

С арест на двама престъпно проявени бургазлии, осъществили обир по отношение на 12-годишно момче, приключи втората полицейска интервенция, протекла на територията на квартал „ Победа “ през днешния ден, оповестява "Флагман ".

Двама мъже, на 22 и 24 години, единият от които рецидивист по линия „ грабежи “, издебнали момчета към 02.30 ч. нощес на ул. „ Тамара “ в квартала, до момента в който се прибирало от къщата на майка си към дома на татко си, ситуирани през няколко съседски жилища. Нападнали го в тъмнината, нанесли му побой и ограбили сумата от 30 лева, след което се укрили.

В резултат на бързите оперативно-издирвателни дейности, подхванати от полицейските чиновници на Първо Районно ръководство – Бургас и работата по „ горещи следи “ двамата причинители на дръзкия обир са открити и арестувани за период от 24 часа.

Единият от тях бил безусловно несъответстващ / под влияние на наркотични вещества/, само че втория направил цялостни признания и се разкаял за действието си. Работата по изцяло документиране на случая, както и по определяне съпричастността на двамата бургазлии към други закононарушения продължава от чиновници на Първо Районно ръководство – Бургас.

На територията на кв. „ Победа “ през вчерашния ден започва огромна полицейска интервенция по противопоставяне разпространяването на опиати, реализирането на грабежи и обири от търговски обекти, частни домове и офиси на компании, в която участваха чиновници от отдел „ Криминална Полиция” при ОДМВР - Бургас, „ Специализираните полицейски сили”, Първо Районно ръководство - Бургас и бургаската жандармерия.

При акцията бяха тестваните общо пет адреса, откъдето са конфискувани голям брой движимости / мобилни телефони, авто навигации, колела, разнообразни битови движимости, телескопични палки, ножове и други/, за чийто генезис арестуваните мъже не съумяха да дадат съответни пояснения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР